
Makyajlı SEAT Leon CUPRA 2017’de Türkiye’de!
06 Aralık 2016 / 05:45 İspanyol üreticinin yenilenen sportif hatchback’i artık 300 bg güç üretiyor

SEAT makyajladığı Leon ürün gamının zirvesinde yer alan Leon CUPRA’yı gösterdi. Makyaj operasyonu ile birlikte tasarımındaki değişikliklerin yanı sıra yeni güvenlik, konfor ve bağlanabilirlik donanımları sayesinde yüksek performansı etkileyici bir sürüş deneyimi ile harmanlamayı vaat ediyor. Trafik Sürüş Asistanı, Uzun Far Asistanı, Şerit Takip Asistanı, Adaptif Hız Sabitleme Sistemi, Acil Durum Asistanı gibi sürüş destek sistemlerinin yanı sıra 8 inçlik dokunmatik ekrana sahip Media System Plus infotainment sistemi ve kablosuz şarj ile GSM sinyal güçlendirici özelliklerine sahip Connectivity Box ile birlikte sunulan otomobil, yerine geçtiği modele kıyasla daha komple bir paket ile birlikte geliyor.
SEAT, yenilenen Leon CUPRA’da Adaptif Şasi Kontrolü (DCC), progresif direksiyon sistemi ve ön diferansiyel kilidini standart olarak sunuyor. Elden geçirilen tamamen LED far tasarımı, modele özel siyah arka kanadı, kırmızı fren kaliperleri ve çift oval egzoz çıkışı ile birlikte standart otomobile kıyasla sportifliğini net bir şekilde dışa vuran makyajlı Leon CUPRA, 19 inçlik alüminyum hafif alaşım jantlar ve CUPRA süspansiyon sistemi üzerinde yer alıyor.
SEAT mühendisleri otomobilin 2-litre TSI turbo benzinli motorunun artık 10 bg daha fazla güç üreterek 300 bg güç elde ettiğinin altını çiziyor. Bir önceki otomobile kıyasla 30 Nm daha fazla tork elde ederek 1.800-5.500 d/d aralığında 380 Nm tork üreten bu motor ile daha sportif bir sürüş garanti altına alınmış oluyor. SEAT Türkiye, yenilenen Leon CUPRA modelinin 2017 yılının ilk çeyreğinde Türkiye’de satışa sunulacağını açıklıyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Volvo EX30, Good Design Award 2025 ödülünü kazandı
EX30, tasarım ve sürdürülebilirlik kriterleriyle "Good Design Award 2025"te Ulaşım kategorisinde ödüle layık görüldü
-
Bursalı Dacia Striker gün ışığına çıktı
Dacia'nın ülkemizde üreteceği yepyeni modeli Striker çok yönlü bir crossover olarak yollara çıkacak
-
Yeni AMG GT 4 Kapı Coupé’nin kabini tanıtıldı
Mercedes‑AMG, yeni GT 4 Kapı Coupé'nin sürücü odaklı dijital kokpit tasarımını paylaştı
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS