YENİ MODELLER › Makyajlı Skoda KAROQ tanıtıldı

Makyajlı Skoda KAROQ tanıtıldı

01 Aralık 2021 / 16:28 Dört yılın ardından makyajlanan KAROQ, 2022'nin ikinci çeyreğinde Türkiye'de olacak

Makyajlı Skoda KAROQ tanıtıldı

Skoda, kompakt SUV modeli KAROQ'u makyajladı. Markanın SUV atağının ikinci modeli olan KAROQ, makyajla birlikte yeni bir görünüme, sürdürülebilir materyaller kullanılarak elden geçirilen bir kabine, yeni teknolojilere ve daha verimli motorlara kavuştu.

Skoda markasının en çok tercih edilen modellerinden biri olan KAROQ, yarım milyondan daha fazla satış adedi elde ederek markanın büyümesine önemli katkılar sağladı. Skoda bu başarıyı devam ettirmek adına KAROQ’un tasarımını daha modern hale getirdi, aerodinamik performansını geliştirdi ve otomobili son teknoloji asistan sistemleriyle donattı.

96817f6e70c811eda64220026ceaeda4_0.jpg

KAROQ'un yeni tasarım unsurları arasında daha geniş altıgen ön panjur, daha ince ön-arka far grubu, aerodinamik olarak optimize edilen alaşım jantlar, ön tamponda hava girişleri ve yeni arka spoyler yer alıyor. Bu sayede KAROQ'un rüzgar direnç katsayısında yüzde 9’luk bir iyileşme sağlandığı açıklanıyor.

Makyajlı KAROQ, Full-LED Matrix farlar ve geliştirilmiş asistan sistemleriyle birlikte yeni teknolojiler de sunuyor. Aracın kabininde ise daha fazla sürdürülebilir materyal kullanışmış. Yeni bir opsiyon olan Eco paketi, vegan ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış koltuk döşemelerine sahip. Bununla birlikte LED ambiyans ışıklandırmaları ve araç içerisindeki yeni dekoratif detaylar da görselliğe katkı sağlıyor. 

96817f6e70c811eda64220026ceaeda4_1.jpg

Yenilenen KAROQ’da artık sürücü koltuğunun yanı sıra ön yolcu koltuğu da elektrikli olarak ayarlanabiliyor. 10.25 inç’lik Sanal Kokpit ile tercih edilebilen KAROQ, arka koltuklar normal konumdayken 521 litre bagaj hacmi sunuyor. 

Türkiye’de 2022 yılının ikinci çeyreğinde satışa sunulması planlanan KAROQ, ülkemizde Aktif Silindir Teknolojisine sahip 150 beygirlik 1.5 TSI motor ve DSG Otomatik Şanzıman ile sunulacak.

ÇOK OKUNANLAR