SEKTÖREL › Makyajlı Toyota Camry satışa sunuldu

Makyajlı Toyota Camry satışa sunuldu

13 Haziran 2021 / 17:53 Hibrit teknolojili motora sahip olan Camry, 998 bin TL’den başlayan fiyat etiketleri taşıyor

Makyajlı Toyota Camry satışa sunuldu

Toyota’nın E segmentindeki prestijli modeli Camry'nin 998 bin TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sunuldu. Tasarımı, konforu, güvenliği ve hibrit teknolojisiyle güçlü bir konumda olan Camry'nin makyajlı versiyonu dinamik bir tasarım ve güncellenmiş teknolojiler sunuyor. Yenilenen Camry daha zarif ve dinamik bir ön tasarıma, revize edilmiş 18 inç çift renk alaşım jantlara ve yeni dış gövde renklerine kavuştu. Camry Hybrid'de 2.5 litrelik hibrit motor görev yapıyor. Kendi kendini şarj eden hibrit motor 218 bg güç üretiyor. 

9775d0b2df81e891d22c3a9897eba791_0.jpg

Camry Hybrid, Türkiye’de Passion donanım seçeneğiyle satışa sunuluyor. Donanım seçeneklerinde öne çıkan özellikler arasında ise; navigasyon ve akıllı telefon entegrasyonuna (Apple CarPlay, Android Auto) sahip 9 inçlik Toyota Touch dokunmatik multimedya ekranı, elektrikli koltuk, direksiyon ve yan ayna ayarları, hafızalı sürücü bölümü, ısıtma/soğutma özellikli ön koltuklar, ısıtma özellikli arka yan koltuklar ile direksiyon, arka koltuk konfor modülü ve head-up display bulunuyor.

9775d0b2df81e891d22c3a9897eba791_1.jpg

Camry Hybrid, kabinde sunduğu yeni renk ve döşemeleriyle de dikkat çekiyor. Bununla birlikte yenilenen Camry’nin kabininde daha yukarıya yerleştirilmiş ve yeni bağlantı özellikleri sunan 9 inçlik yeni bir merkezi ekran yer alıyor. Orta konsola yerleştirilmiş yeni dokunmatik bilgi-eğlence ekranının daha iyi bir görünüm ve daha kolay bir kullanım sağladığı açıklanıyor. Sistemin fiziksel düğmelerle birlikte kolay bir kullanım sunduğu ve daha hızlı çalışan yazılımla birlikte daha tepkili olduğu açıklanıyor. 

9775d0b2df81e891d22c3a9897eba791_2.jpg

Yenilenen Toyota Camry Hybrid, Toyota Safety Sense sistemlerinin son versiyonu ile donatılmış. Camry Hybrid’de Ön Çarpışma Önleyici Sisteme (PCS) yeni özellikler eklenmiş. Bunlar arasında gündüz önden gelen aracı algılama, Acil Direksiyon Destek Sistemi (ESA) ve Kavşakta Çarpışma Önleyici Sistem gibi özellikler yer alıyor. Otomobil Adaptif Hız Sabitleyici (ACC) ile birlikte çalışarak kolayca hızını trafik işaretlerine göre adapte edebiliyor. Bir diğer özellik olan Şerit Takip Sistemi (LTA) ise aracı yolda ve şeridin ortasında tutarak, gerektiği anda direksiyona güç uygulayarak Camry’nin yoldan çıkmamasını sağlıyor. Yapay zeka destekli LTA sisteminde şeritler daha hassas bir şekilde tespit edilebiliyor ve şerit değişiminin ardından daha hızlı bir şekilde yeniden aktif oluyor.

ÇOK OKUNANLAR