
Mazda, MX-5 RF’nin üretimine başladı
06 Ekim 2016 / 08:30 Japon üreticinin yeni otomobili Avrupa’da 2017 yılının başından itibaren satışa sunulacak

Mazda, ikonik roadster modeli MX-5’in yeni, sert tavanlı versiyonu olan MX-5 RF’in (Retractable Fastback) üretimine 1 Numaralı Ujina Fabrikası’nda başladı. İlk olarak Avrupa ve ABD pazarlarına 2017 yılının başından itibaren sunulacak olan modellerin üretimine başlayan Japon üretici, yeni otomobilini Japonya pazarına ise bu yılın ilerleyen dönemlerinde satışa sunacak. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan yeni otomobilin üç parçadan oluşan tavanı, araç 10 km/s hıza kadar hareket ettiği durumlarda bile bir düğmeye vasıtası ile açılabiliyor veya kapanabiliyor. Tıpkı yerine geçtiği model gibi hızlı açılabilen veya kapanabilen bir tavana sahip olan yeni otomobilin sahip olduğu yeni süspansiyon ve direksiyon ayarları sayesinde en az roadster ikizi kadar keyifli sürüşler sunacağı iddia ediliyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Toyota’nın hidrojen teknolojisi Scania kamyonlarında test edilecek
Toyota ve Scania, üçüncü nesil hidrojen yakıt hücresi sisteminin ağır ticari taşımacılıktaki performansını gerçek kullanım koşullarında test edecek
-
5 yaş üzeri Qashqai sahiplerine bakım fırsatı
Nissan Türkiye, 5 yaş üzeri Qashqai sahiplerini orijinal bakıma davet ediyor
-
DS N°8 otoyolda 500 kilometreyi aşan menzile ulaştı
DS N°8, Avrupa'da gerçekleştirilen testlerde 500 kilometrenin üzerindeki otoyol mesafelerini şarj molası vermeden tamamladı.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS