
Mazda Tokyo’da yeni sportif konseptler tanıtacak
01 Ocak 2016 / 13:40 Japon üretici Tokyo Auto Salon’da göstereceği konsept otomobilleri açıkladı

Mazda, kapılarını 15 Ocak’ta açacak olan Tokyo Auto Salon’da göstereceği konsept otomobilleri açıkladı. Listenin en başında markanın çiçeği burnunda CX-3 modelinin yarış konsepti yer alıyor. CX-3 Racing Concept, daha agresif gövde kiti, kırmızı detaylara sahip siyah renkte boyanmış gövde ve yine kırmızı detaylara sahip yeni çok kollu alaşım jantlar ile birlikte geliyor. Standart CX-3’e kıyasla daha alçak gövdeye sahip olan otomobilin arka kısmında ise çift egzoz çıkışı ve daha belirgin bir tavan spoyleri yer alıyor.
Mazda’nın D segmenti temsilcisi Mazda6, markanın yarış konseptine çevirdiği ikinci otomobil olarak göze çarpıyor. Siyah renkli konsept, daha belirgin bir gövde kiti, yeni jantlar ve daha sert süspansiyon ayarlarına sahip.
Mazda’nın Tokyo’da tanıtacağı üçüncü konsept olan Mazda2 15MB Racing Spec, kısaca yarışa hazırlanmış bir Mazda2 olarak betimlenebilir. Daha hafif olması için iç mekan bileşenlerinden kurtulan konsept otomobil, yarış tipi emniyet kemerlerine sahip iki yarış koltuğu ve takla barına sahip. Beyaz renge boyanan konsept otomobil, gövde grafikleri ve yarış numarası ile dikkat çekiyor.
Mazda 2016 Tokyo Auto Salon’da CX-3 Racing Concept ile aynı tema ile ortaya çıkarılan MX-5 Miata RS Racing konseptini ve şu anda yarışmaya hazır olan Global MX-5 Cup ile MX-5 NR-A Racing Spec versiyonlarını da gösterecek.
Haber: Ege Geçyatan
-
Hyundai STARIA da elektriklendi
Hyundai’nin tam elektrikli ilk MPV modeli STARIA Elektrik, Brüksel Otomobil Fuarı’nda tanıtıldı
-
Yeni CLA'nın mHEV versiyonu Türkiye'de...
Mercedes-Benz, yeni CLA'nın 48 volt teknolojili versiyonunu da Türkiye’de satışa sundu
-
Yeni Kia Stonic satışa sunuldu
Kia'nın B-Crossover modeli Stonic yenilenen tasarımı ve gelişmiş dijital donanımlarıyla Türkiye'de...
-
Yeni Opel Astra Brüksel’de sahneye çıktı
Opel, Brüksel Otomobil Fuarı’nda yeni Astra ve Astra Sports Tourer’ın dünya prömiyerini gerçekleştirdi
-
Škoda’nın en büyük elektrikli SUV modelinin ismi belli oldu
Skoda, yedi koltuklu elektrikli SUV modeli Peaq ile ürün gamının zirvesini güçlendiriyor
-
GAZOO Racing’i artık ayrı bir performans markası
Toyota, GAZOO Racing’i yol ve yarış otomobillerini geliştiren ayrı bir performans markası olarak konumlandırdı
-
Makyajlanan Peugeot 408 yollara çıkıyor
Peugeot, fastback tasarımlı 408 modelinin makyajlanmış versiyonunu Türkiye’de satışa sundu
-
Makyajlı Dacia Sandero Türkiye’de satışa sunuldu
Dacia, makyajlı Sandero modelini 1.240.000 TL’den başlayan fiyatlarla Türkiye’de satışa sundu
-
Yüce Auto-Škoda, tarihinin en yüksek satış rakamına ulaştı
Škoda, Türkiye otomotiv pazarında 2025’te 45.321 adetlik satış gerçekleştirerek Yüce Auto tarihinin en yüksek yıllık satış rakamını elde etti.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS