SEKTÖREL › Megane Hatchback'te yeni bir versiyon...

Megane Hatchback'te yeni bir versiyon...

04 Ekim 2013 / 02:02 Renault, Megane HB modelinin 'Play Edition' adında yeni bir versiyonunu satışa sundu

Megane Hatchback'te yeni bir versiyon...
Renault Megane HB yeni bir versiyonla satışa sunuluyor. Bursa'daki Oyak Renault Fabrikaları'nda hazırlanan Megane HB Play Edition, Megane HB'in Joy, Touch ve Icon versiyonlarına ek olarak yepyeni bir versiyon olarak satışa sunuluyor.

Beyaz, yıldız siyah ve platin gri renk seçenekleri, 1.5 dCi 90 bg manuel, 1.5 dCi 110 EDC (otomatik), 1.6 110 bg manuel ve 1.6 115 bg CVT X-tronic motor ve şanzıman kombinasyonları bulunan Megane HB Play Edition 49.750 TL'den başlayan fiyat etiketleri taşıyor.

Megane HB Play Edition, estetik ile özel donanımları ile dikkat çekiyor. Megane'ın bu yeni versiyonu, özel 17'' siyah alüminyum alaşımlı jantları, LED gündüz farları ve Play Edition iç ambiyansı ve özel seri iç döşeme ekipmanlarıyla farklılaşırken, güvenlik ve konfor özellikleriyle de göz dolduruyor. Elektronik Denge Programı (ESP), Elektronik Patinaj Önleme Sistemi (ASR), Acil Fren Destek Sistemi (AFU), Yokuşta Kalkış Destek Sistemi (Hill Holder) Sürücü ve Yolcu Hava Yastıkları güvenlik donanımları arasında yer alıyor. Aracın konfor donanımları arasında ise; eller serbest Renault Kart Sistemi, elektrikli ısıtmalı dış dikiz aynası, tek dokunuşla açılıp kapanabilen sıkışma engelleyici elektrikli ön ve arka camlar, konsola entegre ekranlı 4x20W ses sistemi, iPod uyumlu USB bağlantı girişi, Bluetooth müzik ve telefon bağlantısı bulunuyor.   

ÇOK OKUNANLAR