KONSEPT › Mercedes Benz AMG Vision GT

Mercedes Benz AMG Vision GT

19 Kasım 2013 / 13:14 Markanın GranTourismo 6 konsol oyunu için yarattığı AMG Vision GT modelini resmen ile tanıttı...

Mercedes Benz AMG Vision GT

Resmi karayollarında karşımıza çıkma ihtimali şimdilik biraz düşük olan AMG Vision GT modeli, GranTourismo 6 oyunu için yaratıldı. Merc edes Benz markasının California'daki araştırma geliştirme grubunun tasarladığı ve birebir boyutlara uygun olarak gerçek bir prototipinin yapıldığı otomobil, öne konumlandırılmış motoru, arkadan itişli yapısı ve martı kanatı yapısındaki kapılarıyla dikkat çekiyor.

AMG tarafından güçlendirilmiş V8 silindirli motora sahip otomobil 577 bg güç ve 799 nm tork üretiyor. Otomobilin ağırlığı ise 1384 kg olarak ayarlanmış. AMG mühendisleri tarafından geliştiriklen karbon seramik fren diskleri ve sekiz ayrı silindir için ayarlanmış sekizli egzos çıkışları otomobilin V8 motor sesini dışarı olduğundan çok farklı şekilde yansıtıyor.

Mercedes markası tarafından yayınlanmayan kokpit fotoğrafları, oyun içinde formula 1 otomobili gibi olacak ve yapılan açıklamada otomobilin spor koltukları ve siyah taban döşemeleri farklı bir konfor unsuru niteliğinde...

GranTourismo 6 oyunu için geliştirilen bu prototipi oyun severler Aralık ayının 6 sından itibaren bir paket olarak download edebilecekler.

ÇOK OKUNANLAR