YENİ MODELLER › Mercedes-Benz GLK

Mercedes-Benz GLK

23 Mart 2012 / 01:22 Mercedes'in en küçük SUV modeli GLK, 2013 model yılı için makyajlanarak daha modern bir görünüme ve yeni motora kavuştu

Mercedes-Benz GLK
Mercedes'in makyajladığı GLK modeli, daha çekici bir görünüme ve yeni bir ekonomik motor seçeneğine kavuşuyor. Yapılan operasyonla birlikte çok daha modern bir ön tasarıma kavuşan otomobilin stopları da elden geçirilmiş. Far ve stoplarda yer verilen LED'ler sayesinde GLK artık daha ışıltılı bir görünüm sunuyor.

Otomobilin yeni motor seçeneği 2013 yılının başında GLK 250 Bluetec 4MATIC versiyonunda sunulacak. Çift turboya sahip olan 2.1 litrelik 4 silindirli bu motor 204 bg güç ve 500 bg tork değerleri sunarken, sadece dört tekerlekten çekişli olarak alınabilecek. GLK'nın motor gamındaki bir diğer değişiklik de GLK 350'de yer alan elden geçirilmiş 3.5 litrelik V6 ünitede gerçekleşmiş. Bu ünite 306 bg güç ve 369 Nm tork değerleri sunuyor.

Makyajlı GLK'da bir de AMG Dış Spor Paket opsiyonu sunulacak. Bu pakette AMG ön ve arka çamurluklar, krom detaylara yer verilen ön ızgara, AMG gündüz farları, 19 inçlik jantlar ve sportif ayarlı süspansiyonlar yer alacak.

ÇOK OKUNANLAR