GÜNDEM › Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali başlıyor!

Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali başlıyor!

17 Haziran 2015 / 15:24 23-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek olan festivalde, Kiteboard Avrupa Şampiyonası’nın Türkiye ayağı da yapılacak

Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali başlıyor!

Bu yıl ilki düzenlenen ve geleneksel hale gelmesi planlanan “Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali”, 23-28 Haziran tarihleri arasında düzenlenecek. Bozcaada, adada bugüne kadar düzenlenen en geniş kapsamlı etkinlik dahilinde ayrıca dünyanın en prestijli spor organizasyonlarından biri olan Kiteboard Avrupa Şampiyonası’nın Türkiye ayağına ilk kez ev sahipliği yapacak. Playmaker ve Uluslararası Kiteboard Derneği- International Kiteboarding Association (IKA) tarafından düzenlenecek, Avrupa’nın en iyi kiteboard sporcularını buluşturacak olan “Mercedes-Benz Kiteboard Avrupa Şampiyonası”nda birbirinden iddialı 120 sporcu şampiyonluk için yarışacak.

Festivalde; Maximum Kart sponsorluğunda “Bozcaada Freestyle Open”, Vestel Bozcaada Bisiklet Turu, Sup Race, Bozcaada 10K koşusu etkinlikleri, gündüz kumsal partileri, DJ performansları, akşamları ise canlı performanslar gerçekleşecek. “Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali”nde; adanın dört bir yanında organize edilecek spor yarışmaları ve eğlenceli organizasyonlarla Bozcaada adeta bir festival adası haline gelecek.

Mercedes-Benz Türk, etkinliğe isim sponsoru olmanın yanı sıra kiteboard severler ve meraklılarına hizmet verecek “Mercedes-Benz Kite Lounge”u da Haziran ayı içerisinde Çayır Plajı’nda açacak. 2015 yaz sezonu boyunca tecrübeli kiteboard eğitmenleri eşliğinde bu heyecanlı spor dalını deneme fırsatı bulacak Bozcaada ziyaretçileri, “Mercedes-Benz Go Bozcaada Festivali” kapsamında da tesisi sık sık ziyaret ederek organizasyonlara katılabilecek.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR