SEKTÖREL › Mercedes-Benz ile HUGO BOSS'un işbirliği modaya hız kattı!

Mercedes-Benz ile HUGO BOSS'un işbirliği modaya hız kattı!

30 Mayıs 2017 / 16:16 Mercedes-Benz, ünlü moda markası HUGO BOSS ile olan işbirliğini Türkiye’ye de taşıdığını keyifli bir organizasyonla duyurdu

Mercedes-Benz ile HUGO BOSS'un işbirliği modaya hız kattı!

Moda dünyasını uluslararası alanda 20 yılı aşkın süredir destekleyen ve 2013 yılından bu yana Türkiye’nin en önemli uluslararası moda etkinliği Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul’un ana sponsoru olan Mercedes-Benz, ünlü moda markası HUGO BOSS ile olan mevcut işbirliğini Türkiye’de yoğunlaştıracak adımlar atıyor. Mercedes-Benz ile HUGO BOSS arasında yıllardır var olan işbirliğinin ana temellerini uluslararası aktiviteler, pazarlama ve iletişim stratejileri oluşturuyor. Türkiye’de de iki markanın işbirliğinden doğan ve saatten kıyafete, ayakkabıdan aksesuarlara kadar pek çok ürün satışa sunuluyor. HUGO BOSS’un Mercedes-Benz ve Mercedes-AMG markaları için hazırladığı özel koleksiyonlar, Mercedes-Benz Türk yetkili bayilerinin yanı sıra HUGO BOSS mağazalarında da marka tutkunlarının beğenisine sunuluyor.

Mercedes-Benz, bu işbirliğinin vesilesiyle İntercity İstanbul Park pistindeki Mercedes-AMG Lounge’da HUGO BOSS ürünleri eşliğinde keyifli bir organizasyona imza attı. Pistte Mercedes-AMG modellerini kullandığımız bu organizasyonda HUGO BOSS ürünlerini de inceleme fırsatı bulduk. Mercedes-Benz Türk’ün, İstanbul Park Intercity Sürüş Akademisi’nde geçen yıl açılışını yaptığı Mercedes-AMG Lounge, böylece moda ile sürüş keyfini bir araya getirmiş oldu.

Mercedes-Benz’in moda dünyasını uluslararası alanda 20 yılı aşkın süredir desteklediğini ve bu alanda 40'tan fazla ülkede 50'den fazla moda platformuna sahip olduğunu belirten Mercedes Benz Otomobil Grubu Pazarlama İletişimi ve Ürün Yönetimi Müdürü Engin Bilgün; “HUGO BOSS gibi güçlü, global ve Mercedes-Benz ile ortak hedef kitleye sahip bir markayla uluslararası alanda işbirliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz. Uluslararası platformda yalnızca aynı ülkeleri paylaşmakla kalmıyor, aynı zamanda ortak müşterilerimize de her zaman daha iyi bir hizmet sunmak için tutkumuzu da paylaşıyoruz. Farklı markalarla işbirliği konusunda özenli ve dikkatli seçim yapan iki marka olarak önümüzdeki dönemde birlikte gerçekleştireceğimiz farklı aktiviteler konusunda heyecan duyuyoruz” dedi.

HUGO BOSS Türkiye Perakende Direktörü Senem Ülker ise işbirliği ile ilgili şu açıklamada bulundu: “Mercedes-Benz ve HUGO BOSS birbirini mükemmel bir şekilde tamamlayan iki marka. İki marka arasında önemli bir uyum var ve bu uyumun ortak pazarda hizmet ettiğimiz hedef müşteri kitlesini memnun edeceğine inanıyoruz. Uzun soluklu olan Mercedes-Benz ve HUGO BOSS arasındaki işbirliği, gelecekte de birçok aktiviteyle kapsamını genişletecektir.”

ÇOK OKUNANLAR