KONSEPT › Mercedes-Benz Style Coupe Concept

Mercedes-Benz Style Coupe Concept

22 Nisan 2012 / 13:40 Mercedes'in coupe formundaki dört kapılı sportif konsepti, üretime hazır haliyle 2013 yılında karşımıza çıkacak

Mercedes-Benz Style Coupe Concept
Mercedes-Benz çarpıcı bir tasarıma imza attı. Markanın coupe formuna sahip yeni 4 kapılısı hakkında fikir veren Style Coupe konsepti, kural tanımayan, kışkırtıcı ve maskülen olarak tanımlanıyor. B-sütunu bulunmayan otomobil eğimli tavanıyla tam bir coupe gibi görünüyor. Dünya prömiyeri Auto China 2012 fuarında yapılacak olan Style Coupe'nin karoseri, 4637 mm uzunluğa, 1891 mm genişliğe ve sadece 1398 mm olan bir yüksekliğe sahip. Ön tasarımıyla 'Concept A-Class'ın izinden izinden giden araç, inovatif aydınlatma sistemiyle dikkat çekiyor. Aracın sıra dışı farlarını aşağıdaki video'dan da izleyebilirsiniz.

20 inçlik jantlara sahip olan Style Coupe'de panoramik cam tavana yer verilmiş. Bu tavan çok sportif bir kabini örtüyor. Açık gri ve antrasit renklerdeki iç mekanda bol miktarda deri ve nubuk kullanılmış. Kabin 4 kişilik ve çok fütüristik çizgiler barındırıyor.

Style Coupe üretime geçtiğinde farklı motor seçenekleri olacaktır, ancak bunlar arasında 211 bg gücündeki 2-litrelik motorun büyük bir öneme sahip olacağını düşünüyoruz. Bu ünitenin 7-ileri 7G-DCT şanzıman ve 4MATIC dört tekerlekten çekişle birlikte sunulacağı açıklanıyor.

ÇOK OKUNANLAR