KAMPANYALAR › Mercedes-Benz Türk’ten Mart fırsatı!

Mercedes-Benz Türk’ten Mart fırsatı!

16 Mart 2016 / 22:17 Mart ayı için özel olarak hazırlanan kampanyalarda avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor

Mercedes-Benz Türk’ten Mart fırsatı!

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler, Mart ayında özel sunduğu kampanya kapsamında E-Serisi modellerinde Mercedes-Benz Kasko tercih edilmesi durumunda yüzde 0,49’dan başlayan avantajlı faiz oranı ile 4.926 TL’den başlayan aylık ödeme ve 36 aya varan vadelerdeki kredi seçeneği sunuyor. A-,B-Serisi ile CLA modellerinde yüzde 0,89’dan başlayan, C-Serisi ve GLA modellerinde ise yüzde 1,09’dan başlayan avantajlı faiz oranlarından yararlanmak mümkün.

Mercedes-Benz Türk Mart ayına özel avantajlı faiz oranlarının yanı sıra, periyodik bakım zamanı gelen veya periyodik muayene tarihine en fazla üç ay kalan Mercedes-Benz otomobil müşterilerine araç muayenesinden önce Mercedes-Benz yetkili servislerinde ücretsiz ön kontrol fırsatı da sunuyor. Bu sayede kullanıcılar, araçlarının trafiğe çıkış tarihinden itibaren üçüncü yılında ve takip eden her iki yılda bir zorunlu olan periyodik muayeneden hızlı, eksiksiz ve tam şekilde geçmeyi neredeyse garanti altına alıyor.

Teknik arızalanma, kaza, hırsızlık gibi olaylar sonucu aracın çalıştırılamaz veya çalıştırılması sakıncalı olması durumunda, Mercedes-Benz müşterileri 444 62 44 Mercedes-Benz iletişim hattı üzerinden ücretsiz olarak Mobilo hizmetinden yararlanabiliyor. Yerinde yardım, çekici, yedek araç, konaklama, danışmanlık gibi birçok hizmetin sunulduğu Mobilo, ilk iki yıl koşulsuz geçerli olup, Mercedes-Benz Türk yetkili servisleri tarafından yapılan periyodik bakım işlemleri sonucunda birer yıl uzatılabiliyor.

Mercedes-Benz Finansal Hizmetler’in yeni Sprinter için sunduğu kampanya kapsamında, kurumsal müşteriler yüzde 1,05 sabit faiz oranı ile 808 TL’den başlayan aylık ödemelerden yararlanabiliyor. Far ve yağmur sensörü, rüzgar savrulma asistanı ve şerit takip asistanı gibi standart güvenlik özellikleri ile sınıfında Euro 6 motora geçen tek araç olan yeni Sprinter, Mart ayında avantajlı kampanyalarla sunuluyor. 2015 model Sprinter araçlardan satın almak isteyen kurumsal müşteriler ise yüzde 0,85 sabit faiz ve 514 TL’den başlayan aylık ödemelerden faydalanabiliyor.

Yeni Vito için Mart ayında sunulan kampanya kapsamında yüzde 1,15 sabit faiz oranı fırsatıyla kurumsal müşteriler aylık 827 TL’den, bireysel müşteriler ise aylık 859 TL başlayan ödemelerle farklı kullanım alanlarına uygun bu araca sahip olabiliyorlar. Mercedes-Benz bu modelinin düşük ilk satın alma maliyeti, yüksek kalite standartları, yakıt ekonomisi, arttırılan güvenlik donanımları ile farklı kullanım alanlarına uygun olarak geliştirildiğinin altını çizerken geniş ürün yelpazesi ile yeni Vito, cazip kredi olanakları ile daha ulaşılabilir bir hale geliyor.

ÇOK OKUNANLAR