SEKTÖREL › Mercedes-Benz Türk’ün TFF ve A Milli Futbol Takımı’na verdiği destek 2018 sonuna kadar uzatıldı

Mercedes-Benz Türk’ün TFF ve A Milli Futbol Takımı’na verdiği destek 2018 sonuna kadar uzatıldı

09 Ekim 2014 / 22:39 Mercedes-Benz Türk, TFF ile 1996 yılından bu yana sürdürdüğü sponsorluk sözleşmesini 2018 sonuna kadar uzattı

Mercedes-Benz Türk’ün TFF ve A Milli Futbol Takımı’na verdiği destek 2018 sonuna kadar uzatıldı

Mercedes-Benz Türk, Türk futboluna verdiği desteği sürdürmeye devam ediyor. Türk futbolunun en uzun soluklu sponsorluğu olan bu anlaşma kapsamında; özel tasarlanan Milli Takım otobüsünün yanı sıra, otomobil ve hafif ticari araçlardan oluşan dev bir Mercedes-Benz filosu da Türkiye Futbol Federasyonu’nun hizmetine sunuluyor.

Yeni dönemde Türkiye Futbol Federasyonu’nun kullanımına sunulan 25 adet B-Serisi, 38 adet C-Serisi, dört adet E-Serisi, iki adet GL-Serisi, üç adet S-Serisi, yedi adet Vito, üç adet Sprinter ve üç adet Travego ile filodaki araç sayısı 85’e çıkacak.

Sponsorluğunun 18. yılında filodaki mevcut araçları yenileyen Mercedes-Benz Türk, sözleşmesini 2018 yılının sonuna kadar uzattı. Çek Cumhuriyeti ile yapılacak 2016 Avrupa Şampiyonası eleme maçı öncesi gerçekleştirilen törene, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Vekili Servet Yardımcı, A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, Milli Takım oyuncuları, Mercedes-Benz Türk Direktörler Kurulu Başkanı Rainer Genes, Mercedes-Benz Türk Pazarlama ve Satış Direktörü Süer Sülün ve Mercedes-Benz Türk yöneticileri katıldılar.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR