İLK BAKIŞ › Mercedes-Benz'den elektrikli Hafif Ticari Araç modeli

Mercedes-Benz'den elektrikli Hafif Ticari Araç modeli

21 Nisan 2021 / 11:01 Mercedes-Benz, 10 Mayıs'ta tanıtacağı Concept EQT ile yepyeni bir sınıfa giriş yapmaya hazırlanıyor

Mercedes-Benz'den elektrikli Hafif Ticari Araç modeli

Mercedes-Benz, Concept EQT ile yepyeni bir sınıfa giriş yapmaya hazırlanıyor. Dünya Lansmanı’nı 10 Mayıs 2021 Pazartesi günü online olarak gerçekleştirecek olan Concept EQT, küçük hafif ticari segmentinde satışa sunulacak olan yeni T-Serisi’nin öncüsü olarak konumlandırılıyor. Mercedes-Benz’in “Önce Elektrik” stratejisine uygun olarak tasarlanan Concept EQT ise tamamen elektrikli olacak.

Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, yeni geliştirilen küçük hafif ticari modeliyle, V-Serisi’nde elde edilen deneyimi kompakt bir formata aktarıyor ve küçük hafif ticari segmentine yeni bir kalite düzeyi getiriyor. Concept EQT’nin geniş ve değişken iç mekanı, çekici tasarım ile Mercedes-Benz’in ayırt edici yüksek standartlardaki konfor ve güvenlik elemanlarını da sunacağı açıklanıyor.

T-Serisi ve tamamen elektrikli EQT ile Mercedes-Benz Hafif Ticari Araçlar, müşterilerine sunduğu araç portföyünü genişletecek. Concept EQT, ailelerin ve aktif sosyal kişilerin Mercedes-Benz dünyasına adım atmasını sağlayacak çekici bir giriş seviyesi modeli olarak konumlanacak.

ÇOK OKUNANLAR