
Mercedes-Benz'e Jüri Özel Ödülü!
07 Ocak 2024 / 23:53 Mercedes-Benz, ODMD Gladyatör Ödülleri’nde "Yılın Jüri Özel Ödülü"ne layık görüldü

Bu yıl 14’üncü kez düzenlenen ODMD Gladyatör Ödülleri’ne "Perakendenin Fijital Dönüşümü" ile katılan Mercedes-Benz, "Yılın Jüri Özel Ödülü"ne layık görüldü. 2023 yılında tanıtılan ve perakendeye farklı bir yaklaşım getiren yeni satış modeli ile müşteriler hem dijital hem de fiziksel olarak satın almak istedikleri araçları doğrudan deneyimleyebiliyor, diledikleri şekilde konfigüre edebiliyor ve diğer araçlar ile karşılaştırabiliyor. Fiziksel alanlarda acenteler en iyi müşteri deneyimini sunarken müşterilerin online alanlarda rezerve ettikleri araçların satın alma süreçlerinin tamamlanması da fiziksel olarak acentelerde gerçekleştiriliyor. Bu yolculuğu fijital dönüşüm olarak tanımlayan proje çok daha hızlı bir iletişim imkânı sunuyor.
Mercedes adına ödülü Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan, Mercedes-Benz Otomotiv Hafif Ticari Araçlar İcra Kurulu Üyesi Tufan Akdeniz, Mercedes-Benz Otomobil Pazarlama ve Kurumsal İletişim Grup Müdürü Ezgi Yıldız Kefeli aldı.
Mercedes-Benz Otomotiv İcra Kurulu ve Otomobil Grubu Başkanı Şükrü Bekdikhan; fijital satış sistemini Mercedes-Benz dünyasında ilk uygulayan ülkelerden biri olduklarının altını çizerek, “Olağanüstü şartlar ve rekor satışın damga vurduğu bir yılda devreye aldığımız fijital satış modelimizin sektörün çatı kuruluşu ODMD ve değerli paydaşlarımız tarafından ödüllendirildiğini görmek stratejimizin ne kadar doğru olduğunu da gösteriyor. Her zaman öncü markalardan biri olarak hem teknolojimiz hem de müşteri deneyimi odağımızla otomotiv sektöründeki değişimi yönlendirmeye devam edeceğiz” dedi.
-
GR Yaris son çeyrekte Türkiye'de...
Sınırlı sayıda Toyota GR Yaris, 2026’nın son çeyreğinde Türkiye pazarına giriş yapmaya hazırlanıyor
-
Yeni BMW iX3 Türkiye yollarında...
6.469.600 TL'lik fiyat etiketi taşıyan iX3, 805 kilometreye varan menzili ve teknolojisiyle öne çıkıyor
-
Ali Türkkan’dan Portekiz Rallisi’nde tarihi zafer
Castrol Ford Team Türkiye, Dünya Ralli Şampiyonası’nın Portekiz ayağında Junior WRC birincisi oldu
-
Volvo Car Türkiye, ilk 4 ayda %56 büyüdü
Volvo Car Türkiye, 2026’nın ilk dört ayında 5 bin 792 adet satışa ulaşırken premium SUV segmentindeki liderliğini güçlendirdi























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS