
Mercedes, Porsche Panamera’yı gözüne kestirdi...
26 Nisan 2015 / 15:56 Stuttgartlı üretici AMG GT’ye benzer tasarıma sahip yeni modeli ile Audi A7 ve Porsche Panamera’nın karşısına çıkabilir

Mercedes-Benz’in Audi A7 ve Porsche Panamera’ya rakip olacak yeni bir model üzerinde çalıştığı iddia ediliyor. Alman dergi Autobild’in haberine Stuttgartlı üretici GT4 adı ile anılan projesini gelecek jenerasyon CLS’nin platformu üzerine yerleştirecek ve otomobil Mercedes-AMG GT’yi taklit eden tasarıma sahip olacak. Mercedes-Benz yeni otomobilini CLS’den ayırabilmek amacıyla otomobilin iç mekanında dört koltuklu düzene ve özel bileşenlere yer verecek.
Her ne kadar A7 ve Panamera birçok motor seçeneğine sahip olsa bile, GT4’ün 4-litre çift turbo V8 motora ve 500-600 bg aralığında güce sahip yüksek performanslı bir model olacağı iddia ediliyor. Otomobilin frenler, süspansiyon ve direksiyon sistemi gibi bazı parçalarının ise gelecek jenerasyon E63 AMG S’ten ödünç alınacağı söyleniyor.
Eğer proje planladığı gibi devam ederse, Mercedes-Benz’in yeni modelini 2019 yılında satışa sunacağı tahmin ediliyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Skoda’nın mobil şarj hizmetine yoğun ilgi
Yüce Auto–Skoda’nın mobil şarj hizmeti, ilk çeyrekte farklı markalardan yüzlerce kullanıcıya ulaştı
-
Formula 1 İstanbul’a dönüyor
İstanbul Park, 2027 itibarıyla en az 5 yıl boyunca Formula 1 takvimine yeniden dahil edildi
-
Yeni Vivaro Kamyonet Türkiye’de satışta
Opel, Tofaş üretimi yeni Vivaro Kamyonet'i 1 milyon 715 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sundu
-
Mercedes-Benz EQS'in menzili artık 926 km
Yenilenen EQS, artırılmış menzil, yeni elektrik mimarisi ve yapay zeka destekli teknolojilerle tanıtıldı
-
Elektrikli Porsche Cayenne Coupé tanıtıldı
Cayenne Coupé, yüksek performans, uzun menzil ve 911’den ilham alan bir tasarım sunuyor























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS