YEDEK PARÇA › Mevsim Geçişlerinde Lastikleriniz Artık Güvende

Mevsim Geçişlerinde Lastikleriniz Artık Güvende

13 Kasım 2013 / 09:00 Lastiklerinizin ömrünü ve performansını arttırmak uygun depolama yöntemleri ile mümkün...

Mevsim Geçişlerinde Lastikleriniz Artık Güvende

Evi, mevsim geçişlerinde lastiklerinizi uygun koşullarda, güvenle saklayabilmeniz için hizmet veriyor.Kolay Depo’nun yeni hizmeti olan Lastik Evi, yer sıkıntısı çeken kişi veya kuruluşlar için otomobil lastiklerini saklama imkanı sunuyor. Yazlık veya kışlık lastiklerin mevsimsel geçişlerde güvenli ve uygun koşullarda saklanması için yüksek kapasiteli deposu ile hizmet sunan firma, depoculuk konusundaki uzmanlığı ile kişi ve kurumlara kolaylık sağlıyor.

Lastikler zarar görmemesi için serin, kuru, temiz ve kapalı bir ortamda muhafaza edilmelidir. Balkon, bahçe gibi açık alanlarda saklanan lastiklerde zaman içinde güvenli olmayan bir yüzey sertliği görülür.  Doğru saklanmayan lastiklerin kauçuk bölümü zarar görür ve güvenliğini kaybeder. Üstelik alan konusunda da sıkıntı yaratır. Bu noktada Lastik Evi uygulaması; araç lastiği saklamak için dizayn ettiği özel kutuları ile kişi ve kurumlara yönelik çözümler sunuyor.

Dilerseniz lastiklerinizi kendiniz teslim edebilir veya belirttiğiniz adresten firmanın gelip almasını sağlayabilirsiniz. Firma, hızlı geri çağırma/izleme olanakları ile internet üzerinden 7 gün, 24 saat erişimi mümkün kılmaktadır.

İstanbul, İzmir, Ankara, Antalya, Adapazarı, Adana ve Bursa olmak üzere yedi ilde hizmet veren Lastik Evi, hizmet bölgelerini tüketici talebine göre her geçen gün daha da arttırıyor.

3d11f1319f0249eac22c026d922131ab_0.jpg

Foto Galeri Tüm Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR