
MG, elektrikli roadster modelini tanıttı
18 Nisan 2023 / 19:10 MG, tamamen elektrikli roadster modeli Cyberster'i gelecek yıl Türkiye pazarına da sunacak

MG, Şanghay Otomobil Fuarı’nda tanıttığı Cyberster ile köklü geçmişinde önemli bir yere sahip olan iki kişilik klasik roadster ruhunu geleceğe taşıyor. MG’nin seri üretimi için yeşil ışık yaktığı bu yeni model, güçlü elektrikli motoru, kapsamlı teknolojik sürüş destek sistemleri ve şık tasarımıyla 2024’te Avrupa ile aynı anda ülkemizde de yollarda olacak. Cyberster’ın uzun kaputu, alçak burnu ve tamamen açılabilen tavanı, gelecek sene 100. yaşını kutlayacak MG markasının zengin mirasına ve çok beğenilen roadster geçmişine gönderme yapıyor. Cyberster, özgün kanat tipi kapıları ve “Kammback” arka tasarımıyla da dikkat çekiyor.

İki koltuklu bir roadster olan Cyberster, MG markasının merakla beklenen spor otomobil üretimine dönüşünü simgeliyor. Cyberster, tamamen elektrikli güç aktarma sistemi, kapsamlı teknolojik sürüş destek sistemleri ve çağdaş kabiniyle, köklü mirası geleceğe taşımaya hazırlanıyor.

MG’nin Londra’daki Marylebone Tasarım Stüdyosu’nun Tasarım Direktörü Carl Gotham; “Amacımız, MG için cesur ve çekici yeni bir sayfa açan, yeni nesil spor otomobil sürücülerine hitap eden, tamamen yeni bir roadster ortaya çıkarmaktı. Cyberster modelini tasarlarken, markanın şanlı geçmişiyle uyumlu bir tasarıma odaklandık. Elbette elektrikli araçlara geçişle de tamamen uyumlu olması gerekiyordu. Böylece MG markasının köklü mirasını modern bir tasarım ve yenilikçi bir teknolojiyle geleceğe taşımış olacağız” dedi.

-
BYD yeni enerjili araç satışında lider oldu
BYD, 2025 yılında 4,6 milyonun üzerinde yeni enerjili araç satışı gerçekleştirerek liderliğe yükseldi
-
Togg’un kullanıcı sayısı 2025’te 88 bini geçti
Togg, 2025 yılında 39.020 adet araç teslimatıyla toplam kullanıcı sayısını 88 binin üzerine taşıdı
-
ID. Polo fiziksel kumandalarla gelecek
VW, tamamen elektrikli ID. Polo’nun iç mekânını tanıtarak yeni nesil kokpit mimarisini paylaştı
-
Luca Serafini’den modern Testarossa yorumu
Tasarımcı Luca Serafini'nin Ferrari Testarossa’dan ilham alan dijital konsepti beğeni topladı
-
ODMD Gladyatör Ödülleri sahiplerini buldu
ODMD Satış ve İletişim Ödülleri’nin on altıncısı heyecanlı bir törene sahne oldu
-
"Daha büyük hedeflere ulaşabileceğimizi biliyoruz"
ODMD Başkanı Ali Haydar Bozkurt, gerçekleşen sonuçlar ve beklentiler doğrultusunda otomotiv pazarını değerlendirdi
-
BYD Türkiye, ODMD Gladyatörler 2025 töreninde 3 ödül birden kazandı
BYD Türkiye, ODMD Satış ve İletişim Ödülleri – 2025 Gladyatörleri” töreninde 3 ödül birden alarak geceye damga vurdu
-
Toyota 2025'te satışlarını %51 artırdı
Toyota, 2025 yılında gerçekleştirdiği 92.381 adetlik satışla Türkiye’de yeni bir rekora daha imza attı
-
Elektrikli otomobil satışlarında büyük sıçrama
Otomotiv pazarında rekorların kırıldığı 2025 yılında elektrikli otomobil satışları da %81 artış gösterdi














FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS