
MG'de dikkat çekici kredi ve takas fırsatları
14 Ekim 2023 / 21:58 MG, Ekim ayında HS, ZS ve MG4 modellerinde cazip kredi seçenekleri ve takas desteği sunuyor

MG, Ekim ayında ZS, MG4 ve HS modellerinde birbirinden avantajlı kredi ve takas desteği seçenekleri sunuyor. Markanın ZS modelinde; 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi imkanına ek, 1.5 litrelik T-GDI benzinli motor ve manuel şanzımanla eşleştirilen Comfort donanımlı versiyonda 40 bin TL, 1.0 T-GDI benzinli motor ve 6 ileri otomatik şanzımanla eşleştirilen Luxury Plus donanımında ise 80 bin TL’lik takas desteği sunuluyor. MG ZS modelinin tavsiye edilen takas indirimli fiyatları, Comfort donanımıyla 919.000 TL, Luxury Plus donanımıyla ise 1.119.000 TL olarak dikkat çekiyor.

MG HS için ise hem Comfort hem Luxury donanım seviyelerinde 200 bin TL’ye 12 ay vadeli ve %0,49 faizli krediye ek, 100 bin TL de takas desteği sunuluyor. MG HS Comfort 1.269.000 TL ve HS Luxury 1.399.000 TL takas indirimli fiyatları ile dikkat çekiyor.
577 km’ye varan menzili ile dikkat çeken ve İngiltere’de “Yılın Otomobili” seçilen %100 elektrikli MG4 modelinin Comfort ve Luxury donanımlı versiyonları da; 200 bin TL için 12 ay vade ve %0,49 faizli kredi olanağına ek, 40 bin TL takas desteği ile tercih edilebiliyor. Zorlu Euro NCAP testlerinden 5 yıldız kazanan MG4 modeline sahip olmak isteyen MG sahipleri ise, 80 bin TL’lik takas desteği avantajından faydalanabiliyor. MG4, Comfort donanımında 1.259.000 TL, Luxury donanımındaysa 1.459.000 TL’lik tavsiye edilen takas indirimli fiyatlar ile satın alınabiliyor.

MG, “Ailenize Yeni Bir MG Katın” ana fikri ile müşterilerine sunduğu ekim ayı kampanyası kapsamında, MG sahiplerine özel, anahtar teslim fiyatı üzerinden %3 indirim imkânı da sağlıyor. MG sahipleri, bu kampanyadan, araçlarını takasa vermeden faydalanabiliyor. MG, müşterilerine hem takas hem de kredi desteğinden aynı anda faydalanma imkânı da sunuyor.
-
Volvo EX30, Good Design Award 2025 ödülünü kazandı
EX30, tasarım ve sürdürülebilirlik kriterleriyle "Good Design Award 2025"te Ulaşım kategorisinde ödüle layık görüldü
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.
-
Volvo’dan 2,5 milyon aracı kapsayan büyük güncelleme
Volvo Cars, 85 ülkeyi kapsayan kablosuz yazılım güncellemesiyle yeni Volvo Car UX arayüzünü kullanıcılarla buluşturuyor
-
GTI ruhu WEC mücadelesinde...
Team Peugeot TotalEnergies, 93 ve 94 numaralı Peugeot 9X8 için GTi mirasından ilham alan yeni tasarımını tanıttı














FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS