
MG'nin Hybrid+ teknolojili modelleri Türkiye'de
23 Şubat 2026 / 00:07 MG, Hybrid+ teknolojisine sahip yeni ZS ve HS modellerini satışa sundu

MG, Doğan Trend Otomotiv distribütörlüğünde, Hybrid+ teknolojisine sahip yeni ZS ve HS modellerini Türkiye’de satışa sundu. Yeni modeller, yüksek performans, verimlilik ve gelişmiş sürüş destek sistemlerini bir arada sunuyor. ZS Hybrid+ Luxury modeli 2.385.000 TL’den, HS Hybrid+ Luxury ise 2.995.000 TL’den başlayan lansman fiyatlarıyla showroomlarda yerini aldı.
MG’nin C-SUV segmentindeki modeli ZS Hybrid+, 197 HP kombine güç üretirken 1,83 kWh batarya ile 5,1 lt/100 km’lik WLTP birleşik yakıt tüketimi sunuyor. Modelde, MG Pilot teknolojik sürüş destek sistemi kapsamında Adaptif Hız Sabitleyici, Otomatik Acil Fren Sistemi, Şerit Takip ve Kör Nokta Uyarı sistemleri gibi güvenlik donanımları standart olarak bulunuyor. İç mekânda 12,3 inç dijital gösterge paneli, 12,3 inç multimedya ekran, 360 derece kamera, panoramik cam tavan ve 18 inç alüminyum jantlar yer alıyor.

D-SUV segmentinde konumlanan HS Hybrid+ ise 224 HP güç üretiyor ve 0-100 km/s hızlanmasını 8 saniyenin altında tamamlıyor. 1,83 kWh batarya ve 198 HP elektrikli motor ile daha uzun süre elektrikli sürüş imkânı sunan model, 507 litrelik geniş bagaj hacmi ve 2,767 mm aks mesafesiyle ferah bir iç mekan sağlıyor. HS Hybrid+ Luxury modelinde 19 inç alaşım jantlar, geniş yekpare dijital ekran, 8 hoparlörlü Hi-Fi ses sistemi, vegan deri koltuklar ve MG Pilot sürüş destek teknolojileri standart olarak sunuluyor.

Doğan Trend Otomotiv CEO’su Uğur Sakarya; yeni Hybrid+ modellerinin Türkiye satışlarına ciddi katkı sağlayacağını belirterek, “Hedefimiz yeni Hybrid+ ailesi ile satışlarımızı üçe katlamak ve 2026 yılında sektörde en çok büyüyen marka olmak. ZS ve HS Hybrid+ modellerimiz, performans ve yakıt verimliliğini bir arada sunan teknolojileri ile kullanıcıların dikkatini kısa sürede çekecek” dedi.
-
Dacia, 2026’ya yenilenen model ailesiyle girdi
Dacia, Sandero'nun ardından Jogger ve Logan’ı da 2026’da Türkiye pazarına sunmaya hazırlanıyor
-
Microlino Ataşehir’de
Borusan Otomotiv distribütörlüğünde Türkiye’de satışa sunulan Microlino, showroom ağını genişletmeye devam ediyor
-
Scudo Kamyonet yerli üretimle satışta
FIAT Professional, Tofaş’ta üretilen 150 HP’lik yeni Scudo Kamyonet’i Türkiye pazarına sundu
-
Jeep Compass e-Hybrid satışa çıktı
145 beygirlik 48V hibrit motorla gelen yeni Compass e-Hybrid'in fiyatı 2.620.000 TL’den başlıyor
-
Togg Basketbol Milli Takımlarının ana sponsoru oldu
Togg, Türkiye Basketbol Federasyonu ile üç yıllık sponsorluk anlaşması imzaladı
-
Opel Corsa ve Mokka'nın 48V hafif hibrit motor seçenekleri Türkiye'de...
Opel, B-HB segmentindeki Corsa ve B-SUV sınıfındaki Mokka modellerinin 48V hibrit versiyonlarını Türkiye pazarına sundu
-
Hyundai'nin Çekya fabrikası 5 milyonu aştı
Hyundai'nin Çekya’daki Nošovice fabrikasında üretilen 5 milyonuncu araç bir Tucson Hybrid oldu
-
MG'nin Hybrid+ teknolojili modelleri Türkiye'de
MG, Hybrid+ teknolojisine sahip yeni ZS ve HS modellerini satışa sundu














FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS