SEKTÖREL › Michelin'in lastik adamı görev başında!

Michelin'in lastik adamı görev başında!

17 Ekim 2012 / 00:04 Michelin, ıslak zeminde fren mesafesinin önemini anlatmak için dünya çapında bir reklam kampanyası başlattı

Michelin'in lastik adamı görev başında!
Michelin trafikte yaya ve yolcu güvenliği üzerine çalışmalarına devam ediyor. Michelin lastikte etiketleme uygulamasında performans kriterleri arasında yer alan “Islak Zeminde Fren mesafesinin” önemini anlatmak için dünya çapında bir reklam kampanyasına başladı. Michelin’in lastik adamı Bibendum, “Islak Zeminde Güvenlik” reklam filmi ile 15 Ekim’den itibaren sürücüleri bilinçlendirecek.

Yağmurlu bir havada ıslak ve virajlı yollarda Michelin lastiklerinin performansının anlatıldığı filmde Michelin’in lastik adamı Bibendum, Michelin Primacy 3 ile çaresiz sürücünün yardımına koşuyor ve doğru lastiğin her şeyi değiştirebileceğini bir kez daha kanıtlıyor. Filmde lastiklerini değiştiren sürücü ise 3 kat daha güvenli lastikler ile yoluna devam ediyor.

Ar-Ge’ye 600 milyon Euro harcanıyor
Michelin,  her türlü hava ve yol koşullarında daha fazla güvenlik ve performans sağlaması için her yıl 600 milyon Euro’luk Ar-ge yatırımı gerçekleştiriyor. Bu çalışmalar sonucunda geliştirilen Michelin Primacy 3 ile güvenliğin üçe katlandığı açıklanıyor. Michelin Primacy 3'ün kuru zeminde frenleme, ıslak zeminde frenleme ve ıslak zeminde virajda mükemmel performans sergilediği de açıklamalar arasında. Uzun ömürlülük ve yakıt tasarrufu konusunda da başarısını kanıtlayan Primacy 3 lastiklerinde daha fazla güvenlik için kendi kendini kilitleyen bloklara sahip patentli sırt deseni kullanılmış.

ÇOK OKUNANLAR