KAMPANYALAR › MINI'de May Fest fırsatları...

MINI'de May Fest fırsatları...

12 Mayıs 2019 / 14:22 Borusan Otomotiv, MINI için May Fest’e özel ÖTV avantajı ve takas desteği sunuyor

MINI'de May Fest fırsatları...

Mayıs ayı boyunca devam edecek MINI May Fest kapsamında, markanın Countryman, Cooper Hatchback 3-Kapı ve Cooper Hatchback 5-Kapı modellerinde geçerli ÖTV avantajı ve takas desteği sunuluyor.

MINI, May Fest’e özel MINI 60. Yıl Edition modelini de tutkunlarıyla buluşturuyor. 60. yıla özel tasarlanan MINI 60. Yıl Edition modeline, benzinli ve dizel motor seçenekleriyle Türkiye’de sadece 8 kişi sahip olabilecek. Yenilenen British Racing Green gövde rengi ile eşsiz bir görünüm kazanan MINI 60. Yıl Edition, 3 Kapı ve 5 Kapı olarak sınırlı sayıda üretiliyor.

60’lardan ilham alan görünümü ve hissi ile tekstil ürünleri, çantalar, valizler, kırtasiye malzemeleri, bardaklar ve çocuk koleksiyonunun yer aldığı MINI 60. Yıl Lifestyle Koleksiyonu da May Fest kapsamında MINI Showroom’larında yer alıyor.

MINI Türkiye’nin stoğunda bulundurduğu tüm modellerin, fiyat, renk ve donanım seçeneklerine kadar bütün detaylarının görüntülenerek rezerve edilebildiği MINI Online Satış platformu https://onlinestore.mini.com.tr adresinden May Fest’e özel avantajlarla ilgili detaylı bilgilere ulaşılabiliyor.

ÇOK OKUNANLAR