KONSEPT › MINI'den John Cooper Works konsepti...

MINI'den John Cooper Works konsepti...

17 Aralık 2013 / 17:39 MINI 2014 Detroit Otomobil Fuarı'nda göstermeyi planladığı John Cooper Works konseptinin detaylarını açıkladı.

MINI'den John Cooper Works konsepti...

MINI yeni dopingli Cooper'ı John Cooper Works'ün önümüzdeki Ocak ayında düzenlenecek Detroit Otomobil Fuarı'nda gösterilecek konseptinin detaylarını açıkladı.

Geçtiğimiz ay tanıtılan 3. jenerasyon MINI baz alınarak tasarlanan yeni otomobil daha agresif bir gövde kitine sahip. Yeni JCW 18 inçlik yeni jantları ve kırmızı detaylara sahip Bright Highways Grisi rengiyle dikkat çekerken siyah ızgarası, standart modelde sis farlarının olduğu yerde bulunan büyük hava girişleri, elden geçirilmiş kapı eşikleri ve özel kanadıyla en güçlü Cooper olduğunu açıkça gösteriyor. Ayrıca otomobilin bu farklı aerodinamik parçaları C-sütunları üzerinden daha fazla hava akışı sağlayarak otomobilin daha iyi yüksek hız dengesine sahip olmasına yardımcı oluyor.

Dört silindirli 2 litre turbo motoruyla yeni JCW'ün 220 bg civarında maksimum güce sahip olması ve 2014 yılı içerisinde üretimine başlanması bekleniyor.

ÇOK OKUNANLAR