YENİ MODELLER › Mitsubishi, 1.6-litre dizel motorlu ASX’i Autoshow’da tanıttı

Mitsubishi, 1.6-litre dizel motorlu ASX’i Autoshow’da tanıttı

23 Mayıs 2015 / 01:07 Japon üreticinin Autoshow standında dizel ASX’in yanı sıra Space Star Intense ve Outlander PHEV de yer alıyor

Mitsubishi, 1.6-litre dizel motorlu ASX’i Autoshow’da tanıttı

Bu yılın ikinci yarısında Türkiye’ye gelecek olan 1.6-litre dizel motorlu Mitsubishi ASX TÜYAP’ta gerçekleştirilen İstanbul AutoShow 2015’te ilk kez Türk otomobil severlerin beğenisine sunuldu. Fuarda ayrıca Space Star ailesinin en yeni üyesi Space Star Intense ve Attrage Instense’in de otomobil tutkunlarının karşısına çıkaran Temsa Motorlu Araçlar, Outlander PHEV ile de dikkatleri üzerine çekiyor.

Mitsubishi Space Star’ın yeni versiyonu olan Intense’te anahtarsız çalıştırma sistemi, cruise control, bluetooth ve deri direksiyon gibi özellikler standart olarak sunuluyor. Ön sis farlarına ve sinyalli yan aynalara kavuşan yeni model otomobil tutkunlarının gözlerini kamaştırmayı hedefliyor. Yenilenen bir diğer model olan Attrage Intense ise; cruise control, bluetooth, ısıtmalı ve sinyalli yan aynalarıyla dikkat çekiyor.

Dünyanın ilk 4x4 plug-in hibrit otomobili olma özelliğine sahip Mitsubishi Outlander PHEV ise Temsa Motorlu Araçlar standının büyük ilgi gören araçlarından biri olmayı amaçlıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR