KAMPANYALAR › Mitsubishi Attrage’a samuraylı tanıtım...

Mitsubishi Attrage’a samuraylı tanıtım...

30 Kasım 2014 / 18:20 Mitsubishi, samuray katanası kadar keskin özelliklere sahip yeni modeli Attrage’ı tanıtmak için kullanıcı deneyimi odaklı bir yol seçti

Mitsubishi Attrage’a samuraylı tanıtım...

Mitsubishi, yeni modeli Attrage ile otomobil severlerin otomobil anlayışını değiştirmek için yola çıktığını iddia ediyor. Japon üreticiyi B segmentinde temsil eden otomobil yüksek standart donanımı ve kağıt üzerinde sunulan makul yakıt tüketim değerleri ile dikkat çekerken, tanıtım şekli ile de fark yaratmayı amaçlıyor.

Mitsubishi yetkilileri, Japon teknolojisi ile üretilen yeni Attrage’ın en iyi olarak özel bir durumda savaşmaya hazır, beklentileri yerine getiren, sadık ve samimi bir samuray ile temsil edilebileceğini düşünüyor olmalı ki, yeni Attrage’ın yalınlığını, keskin özelliklerini, yüksek güvenliğini bir samuray metaforunda birleştirerek otomobilin dijital kampanyası ‘Samuray Etkisi’ ortaya çıkarttı.

Mitsubishi, Attrage’ın uygun fiyata sahip, yüksek donanımlı bir araç olduğunu kullanıcılara anlatmak, otomobil severlerin yeni otomobili keşfetmelerini sağlamak ve onları test sürüşüne yönlendirmek amacıyla interaktif bir internet sitesi oluşturdu. www.samurayetkisi.com’a gelen kullanıcılar, yeni Attrage’ın özelliklerini interaktif bir kurgu içinde görebiliyor; samuray ise Attrage’a ve onun sabit fiyat garantisine nasıl sahip çıktığını eğlenceli bir şekilde ziyaretçilere gösteriyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR