
Mitsubishi Eclipse Cross'a tasarım ödülü
20 Mayıs 2018 / 23:26 Eclipse Cross ve GT-PHEV Concept, GOOD DESIGN ödüllerine layık görüldü

Mitsubishi Motors’un yeni modeli Eclipse Cross ve GT-PHEV konsept otomobili, The Chicago Athenaeum uzmanları tarafından GOOD DESIGNTM ödüllerine layık görüldü.
GOOD DESIGNTM ödülleri, Tasarımda Mükemmeliyet ve Tasarımda İnovasyona verilen en eski ve en prestijli Global Ödül Programı olma özelliğini taşıyor. Chicago Athenaeum Mimari ve Tasarım Müzesi tarafından düzenlenen ödüller, çağdaş tasarım konusunda bilinci artırmayı ve hem ürünleri hem de tasarım ve imalatta sektör liderlerini onurlandırmayı hedefliyor.
Mitsubishi Motors’un geçtiğimiz üç yıl boyunca konsept XR PHEV II, konsept eX ve konsept GT-PHEV otomobillerinde sergilediği gösterişli ve otantik görsel kimliğin oluşturduğu yeni global tasarım stratejisi, Eclipse Cross’a uygulandı. Dinamik hatlara ve atletik çizgilere sahip Eclipse Cross’ta, Mitsubishi Motors’un yeni görsel kimliği “Dynamic Shield”i daha çarpıcı hale getirmek için LED farları ve gündüz farları daha yükseğe yerleştirilirken, sis farları ve sinyal lambaları daha aşağıda bulunuyor. Keskin hatlara sahip coupe SUV Eclipse Cross, kama şeklindeki kemer çizgisi, arka kısmında yer alan ve öne doğru eğik olan C sütunundan çıkan sıra dışı V çizgisi ve kaslı arka çamurlukları ile heybetli ve dikkat çekici çizgilere sahip.
İlk olarak, 2016 yılındaki Paris Otomobil Fuarı’nda görücüye çıkan MITSUBISHI GT-PHEV Concept ise MMC’nin gelişmiş elektrikli dört çeker kontrol teknolojileri ile birlikte Mitsubishi’nin en son tasarım dilini sergiliyor.
-
Yeni Chery TIGGO7'de 4x4 seçeneği
Chery, yenilenen TIGGO7’yi Türkiye’de 4x2 ve ilk kez sunulan 4x4 seçenekleriyle satışa çıkardı
-
Yeni Mercedes GLB soğuk hava testlerinde
Mercedes-Benz, dünya prömiyeri öncesi yeni GLB’nin-40 derecedeki iklim tüneli testlerini paylaştı
-
Peugeot Polygon Concept tanıtıldı
Geleceğin sürüş deneyimine odaklanan konsept, Hypersquare direksiyon sistemiyle öne çıkıyor
-
İngiltere’nin en çok satan Çinli modeli!
Omoda & Jaecoo, 4.956 adetlik satışla İngiltere’nin en çok tercih edilen Çinli'si olurken, Jaecoo 7 de ayın en çok satan Çinli modeli oldu
-
Hyundai, Rixos Sailing Cup’a ana sponsor oldu
Marka, Göcek’te düzenlenen Rixos Sailing Cup’a ana sponsor olarak katıldı ve elektrikli araç gamını etkinlik boyunca deneyime açtı
-
Yeni BMW iX3 tek şarjla 1.000 kilometreyi aştı
Tek şarjla 1.007,7 kilometre yol kat eden iX3, resmi menzil tahminlerini aşmayı başardı
-
Elektrikli Cayenne gün ışığına çıktı
113 kWh bataryalı Cayenne Electric, teknolojisi ve çarpıcı performansıyla göz dolduruyor























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS