KAMPANYALAR › Mitsubishi’den 13-14 Aralık’ta Attrage’a özel “Test Günleri”

Mitsubishi’den 13-14 Aralık’ta Attrage’a özel “Test Günleri”

12 Aralık 2014 / 00:05 Mitsubishi, yeni modeli Attrage’ı deneyimlemek isteyenler için bu hafta sonu ”Test Günleri” düzenleyecek

Mitsubishi’den 13-14 Aralık’ta Attrage’a özel “Test Günleri”

Temsa Motorlu Araçlar İstanbul Yetkili Satıcıları; Aldatmaz, Askale, Çizgi, Mar Oto, Ulugöl ve Yıldızlar Otomotiv’de yapılacak olan test etkinlikleri, sabah saat 10.00’da başlayacak. Attrage’ın farkını deneyerek görmek isteyen tüm sürücülere açık olarak düzenlenecek etkinlikler, gün boyunca devam edecek. Misafirlere çeşitli ikramlarda bulunacak.

Mitsubishi Attrage hafifletilmiş gövdesi, aerodinamik yapısı, vaat ettiği geniş iç hacmi ve yüksek donanım özelliklerinin yanı sıra düşük yakıt tüketimi ile dikkat çekiyor. Anahtarsız giriş sistemi ve çalıştırma, yağmur ve far sensörü, kumandalı aynalar, deri direksiyon ve vites, alüminyum alaşımlı jantlar gibi özellikleri standart donanımlarının arasında bulunduran Attrage’da bu özelliklere ek olarak; EBD destekli ABS ve BA fren destek sistemi, ASTC aktif denge kontrolü ve kaymayı önleyici çekiş sistemi, 6 hava yastığı gibi özellikler de standart olarak sunuluyor. B-segmentinde yer alan Attrage, fabrika verilerine göre 100 kilometrede ortalama 4.9 litre yakıt tüketiyor ve ortalama 113 g/km CO2 salım değeri sunuyor. Otomobilin 1.2-litre hacmindeki motoru manuel veya CVT şanzıman ile eşlenebiliyor.

Mitsubishi, Attrage’ı 43.900 TL’den başlayan tavsiye edilen anahtar teslim fiyatlarla sunuyor, marka ayrıca bu yeni modeli için ödeme kolaylıkları ve taksitlendirme seçenekleri de sağlıyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR