SEKTÖREL › MyOpel geleneksel servis anlayışını değiştirecek

MyOpel geleneksel servis anlayışını değiştirecek

11 Nisan 2014 / 19:17 Opel Türkiye, Yeni Nesil Servis Hizmeti MyOpel ile müşteri memnuniyetinde zirveyi hedefliyor

MyOpel geleneksel servis anlayışını değiştirecek

Opel’in 37 Avrupa ülkesinde uygulamaya koyduğu servis hizmeti, Türkiye’de 60 bin otomobil sahibinin siteme kayıt olması ile birçok ülke arasında dikkatleri üzerine çekti. 70’in üzerinde Opel Yetkili Servisi sisteme entegre. Bir sonraki bakım tarihini öğrenmek, ihtiyaçlarına cevap verecek en son Yetkili Servis fırsatlarından haberdar olmak, on-line servis randevusu alabilmek, periyodik bakım hatırlatmaları ve teknik aksiyon bilgilendirmeleri almak MyOpel’in sunduğu hizmetlerden sadece birkaçı.

Opel sahipleri, sadece şasi numarası ile www.myopel.com.tr sitesinden kolaylıkla kayıt olarak kendilerine özel geliştirilen teklifleri görebiliyor, otomobillerinin servis geçmişini ve km bilgisini, hangi tarihlerde hangi bakımların yapıldığını, hangi parçaların değiştiğini hangi onarımların yapıldığını, otomobilin kaza yapıp yapmadığını öğrenebiliyor.

Web tabanlı internet uygulamasının ardından tablet ve akıllı telefonlarda da bir uygulamayla bulunmak isteyen Opel, önümüzdeki dönemde akıllı telefon uygulaması ile Opel sahiplerine sunulan ayrıcalıkları bir adım daha ileriye götürmeyi hedefliyor. Alman marka yılsonunda myOpel’in kullanıcı sayısını 60 binden 100 bin’e çıkarmak istiyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR