
Nadal AMG GT’yi kazandı, ama rengini beğenmedi...
17 Haziran 2015 / 00:11 Stuttgart’ta düzenlenen ATP turnuvasını kazanan Rafael Nadal, ödül olan otomobilin rengini beğenmedi

Rafael Nadal Stuttgart’ta düzenlenen 250 puanlık ATP turnuvasını kazandı ve turnuvanın ödülü olan yeni Mercedes-AMG GT’sine kavuştu. Finalde Sırp raket Victor Troicki’yi yenen Nadal, 2010 yılından bu yana çim zeminde ilk kupasını kaldırdı. Bu başarısının sonucunda kazandığı parlak sarı renkteki AMG GT hakkında yorum yapan İspanyol raket, “Bir Kia olmasa bile, yine de iyi. Ancak otomobilin rengini değiştirebilirim, çünkü bu renk benim için biraz fazla.” şeklinde konuştu.
Yaklaşık 10 yıldır Kia’nın marka temsilcisi olan ve geçtiğimiz aylarda Güney Koreli üretici ile yeni bir anlaşma imzalayan Rafael Nadal, şu anda ATP sıralamasında 10. sırada yer alıyor.
Haber: Ege Geçyatan
-
Tamamen elektrikli yeni CLA Türkiye'de...
Görkemli bir lansmanla Türkiye pazarına giren elektrikli CLA, 4.690.000 TL'lik fiyat etiketi taşıyor
-
Mazda artık Doğan Trend Otomotiv'e emanet
Doğan Trend, Mazda ile hizmet anlaşması imzalayarak Türkiye’deki servis ağı yönetimini üstlendi
-
Toyota'nın geleceği Japonya'da sahne aldı
Toyota, Japonya Mobilite Fuarı’nda birçok konsept sergiledi. Corolla Concept de bunlar arasındaydı























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS