
Nissan 90 yaşında!
16 Aralık 2023 / 19:24 Nissan, otomotiv sektöründeki 90. yılını pek çok anma etkinliği ile kutluyor

1933 yılında kurulan Nissan, 90. yıldönümü olan 26 Aralık tarihine kadar bir dizi anma girişimini hayata geçiriyor. Bu girişimler arasında şirketin köklü tarihi geçmişini ve heyecan verici geleceğini temsil eden özel bir logo da yer alıyor. Nissan, "başkalarının yapmaya cesaret edemediğini yapmak" DNA'sı ile yönlendirdiği 90 yıllık tutku ve yenilikçiliği, markayı destekleyen müşterileri, hayranları ve çalışanları ile güçlü bir şekilde kutluyor.
1933'teki kuruluşundan bu yana "başkalarının yapmaya cesaret edemediğini yapmak" felsefesi Nissan'a ve nesillerdir çalışanlarına inovasyonun sınırlarını zorlamaları için ilham verirken, daha temiz, daha güvenli ve daha kapsayıcı bir dünya yaratmak için heyecan verici yolculuklar ve öncü teknolojilerle insanların hayatlarını da zenginleştirdi.
Nissan, 90. yılında sergilediği konsept araçların ve yeni çözümlerin yanı sıra, genel merkezinde özel bir sergi de düzenliyor. Nissan Walk'un duvarları ve zeminindeki ekranlarda, 26 Aralık 1933'teki kuruluşundan bu yana şirketin tarihi vurgulanırken, 90. yıldönümü kutlamalarının bir parçası olarak metaverse'deki dört dünya da özel özellikler ve içerikler eklenerek yenileniyor.
Ziyaretçiler Nissan'ın tarihini keşfetmek, Nissan’ın efsaneleşmiş modellerine erişmek, 1947'de üretilen Nissan’ın ilk elektrikli aracı Tama’yı yakından görmek ve yeni tamamen elektrikli Nissan Sakura mini aracını test etmek gibi çok çeşitli deneyimlerin tadını çıkarabilecekler.
-
Volvo EX30, Good Design Award 2025 ödülünü kazandı
EX30, tasarım ve sürdürülebilirlik kriterleriyle "Good Design Award 2025"te Ulaşım kategorisinde ödüle layık görüldü
-
Bursalı Dacia Striker gün ışığına çıktı
Dacia'nın ülkemizde üreteceği yepyeni modeli Striker çok yönlü bir crossover olarak yollara çıkacak
-
Yeni AMG GT 4 Kapı Coupé’nin kabini tanıtıldı
Mercedes‑AMG, yeni GT 4 Kapı Coupé'nin sürücü odaklı dijital kokpit tasarımını paylaştı
-
T10X için yeni yazılım güncellemesi
Togg, T10X modeli için geliştirilen yeni TruOS güncellemesini uzaktan erişimle sunmaya hazırlanıyor
-
BYD’den çığır açan FLASH şarj teknolojisi
BYD, elektrikli araçlarda şarj süresini önemli ölçüde kısaltan yeni teknolojilerini tanıttı
-
X-Trail 25 yılda 8 milyondan fazla sattı
Nissan X-Trail, 25 yıllık model tarihinde dünya genelinde 8 milyondan fazla satışa ulaştı
-
Yeni Dacia modelinin ismi açıklandı
Dacia, kuralları yeniden yazmaya hazırlandığı söylenen yeni crossover modelinin adını STRIKER olarak açıkladı
-
Superb Sportline MHEV Türkiye’de...
1.5 litrelik hafif hibrit motora sahip Škoda Superb Sportline'ın fiyatı 3.682.500 TL’den başlıyor
-
Omoda'lar Mart ayında satışa çıkıyor
OMODA ve JAECOO, yeni SUV modelleri Omoda 5 ve Omoda 7’yi mart ayında satışa sunacak
-
Stellantis 2025’i 153,5 milyar euro gelirle tamamladı
Dev şirket 2026’da operasyonel verimlilik ve kârlı büyümeye odaklanacağını açıkladı.























FERRARI SF90 XX STRADALE FIORANO'DA!
AUDI ACTIVESPHERE CONCEPT
550 BEYGİR GÜCÜNDE YENİ BMW M3 CS