PARİS OTOMOBİL FUARI ÖZEL › Nissan Pulsar Nismo’nun hazırlıkları sürüyor...

Nissan Pulsar Nismo’nun hazırlıkları sürüyor...

03 Ekim 2014 / 16:32 Nissan’ın yeni hatchback modeli Pulsar’ın güçlü Nismo versiyonu Paris’te konsept olarak gösteriliyor

Nissan Pulsar Nismo’nun hazırlıkları sürüyor...

Nissan, çiçeği burnunda Pulsar modelinin güçlü Nismo versiyonunu bir süredir geliştiriyor. Her ne kadar tüm detayları henüz belli olmasa bile, geliştirilen otomobil şu anda düzenlenen Paris Otomobil Fuarı’nda konsept olarak gösterildi.

Otomobil dünyasının karşısına ilk defa çıkan konsept otomobil marka tarafından “Pulsar model gamının güçlü, sportif amiral gemisi” sözleriyle tanımlanıyor. Her ne kadar gösterilen otomobil henüz konsept olsa bile, marka “Nismo model gamını genişleterek yeni jenerasyon sürücülerin isteklerini karşılamayı hedeflediklerini” bizzat açıklıyor.

Saten gri rengi ve bu renkle kontrast oluşturan kırmızı detayları, büyük hava girişlerine sahip ön tamponu, agresif difüzörü, çift egzoz çıkışı ve 235/35 R19’luk lastiklerle çevrelenmiş siyah alaşım jantlarıyla Pulsar Nismo sportifliğini açık bir şekilde dışa vurmuş Konsept otomobil yukarıda sayılanların yanı sıra özel, karbon fiber arka kanada, aerodinamik kapı eşiklerine ve çıkıntılı çamurluklara da sahip. Otomobilin sportifliği iç mekanda ise kırmızı takometresi, Alcantara ile kaplanmış derin spor koltukları, sportif üç kollu direksiyonu ve alaşım pedalları ile devam ediyor.

Nissan Pulsar Nismo konseptinin motoru hakkında hâlâ bir bilgi bulunmuyor olsa bile, Japon üretici otomobilde elden geçirilmiş yay ve amortisörlere sahip sportif süspansiyon sistemine yer verdiğini ve bu sayede otomobilin daha sportif bir sürüşe sahip olduğunu iddia ediyor.

Haber: Ege Geçyatan / Fotoğraf: Bahadır Bektaş

ÇOK OKUNANLAR