SEKTÖREL › Nissan'dan ÖTV zammı açıklaması...

Nissan'dan ÖTV zammı açıklaması...

22 Ekim 2011 / 01:18 En çok tercih edilen modellerinde fiyat avantajı sunmaya devam eden Nissan, ÖTV zammıyla ilgili bir açıklama yaptı

Nissan'dan ÖTV zammı açıklaması...
Nissan tarafından yapılan açıklamaya göre; markanın yoğun ilgi gören ürünlerinin 1600 cc altı modelleri, ÖTV düzenlemesi kapsamı dışında kaldıkları için, fiyat avantajı sunmaya devam ediyor. Yapılan açıklama aynen şu şekilde;

3 yıldır üst üste SUV segmentinde lider Qashqai modelinde, 1.5 dizel (1461 cc) ve 1.6 (1598 cc) benzinli motor seçenekleri, 1600 cc bareminin altında kaldığı için, düzenlemenin bu modellerin satış fiyatları üzerinde bir etkisi olmadı. Micra’nın yanı sıra, Note modeli de, 1600cc sınırının altında yer alıyorlar ve bu modellerde herhangi bir vergi artışı söz konusu olmadı.

Düzenlemeden etkilenen modeller
Nissan Juke modelinin 1618cc hacmindeki Juke DIG-T performans serisi, 1998cc hacmindeki Qashqai 2.0 dizel otomatik ve X-Trail modelinin 2.0 dizel otomatik versiyonuysa ÖTV düzenlemesi kapsamı içerisinde yer alan modeller oldular.

Nissan kampanyaları tüm hızıyla devam ediyor
Kampanyalar ile yakaladıkları başarıları sürdürmeyi hedefleyen Nissan, Ekim ayında da ‘Yüzde 0 Faizli Kredi ve ‘KDV’nin Yarısı Nissan’dan’ kampanyalarını 2012 modellerinde sürdürüyor. Kampanya kapsamında benzinli düz ve otomatik vitesli Juke için 13 bin liralık kredi kullananlara 13 ay boyunca yüzde 0 faiz imkânı sunulurken, Juke dizel versiyonlarında ise Ekim ayı boyunca KDV’nin yarısı Nissan tarafından ödeniyor. Micra kampanyasında da yüzde 0 faiz uygulaması dikkat çekiyor. Nissan, Ekim ayı içerisinde Micra için 12 bin liralık kredi kullananlara 12 ay boyunca yüzde 0 faiz imkanı sunuyor. Markanın Qashqai modeliyse 50.334 TL’den başlayan fiyatlarla satılıyor.

ÇOK OKUNANLAR