SEKTÖREL › Opel ADAM'ın prömiyeri Paris'te...

Opel ADAM'ın prömiyeri Paris'te...

15 Ağustos 2012 / 23:17 ADAM, Paris Otomobil Fuarı'nda sınırsız kişiselleştirme seçenekleriyle ilk kez sergilenecek

Opel ADAM'ın prömiyeri Paris'te...
1.5 milyondan fazla ziyaretçinin beklendiği Paris Otomobil Fuarı, bu yıl herkese kendi ADAM’ını tasarlama imkanı sunuyor. Bu şansı Paris'te yakalayamayanlar, bunu, internet tabanlı konfigüratör ile www.opel.com üzerinden evlerinde de yapabilecek. Bu dönemde ADAM’ın fiyatı açıklanacak ve siparişler alınmaya başlanacak.

2.014 metrekarelik bir alanda gerçekleştirilecek interaktif sergileme, ziyaretçilere ADAM’ın kişiselleştirme kabiliyetini ve “My Media” bilgi-eğlence sistemini deneyimleme imkanı tanıyacak. My Media, kullanıcının akıllı telefonu ile bağlantı kurarak internet tabanlı uygulamalara ADAM’ın orta konsolundan ulaşma imkanı sunuyor. ADAM, hem Apple iOS hem de Android uyumlu böyle bir akıllı telefon bağlantısı sunan segmentinde ilk otomobil oluyor.

3.70 metrelik boyu ile Opel’in yeni A-segmenti otomobili ADAM, şehir içi kullanıma tam uyumlu. ADAM, tamamen yeni bir donanım yaklaşımı sunuyor. Opel kullanıcıları, sunulan 3 trimden birini seçerek otomobillerini kişiselleştirebiliyor. JAM, renkli ve şık, GLAM, zarif ve sofistike, SLAM, enerjik ve sportif kelimeleriyle tanımlanıyor.

ADAM Türkiye pazarına 1.2 lt 70 bg motor ile girecek. Yakıt tasarrufu sağlayan start&stop teknolojisi ise opsiyonel olarak sunulacak.

ÇOK OKUNANLAR