SEKTÖREL › Opel de hafif ticarilerini yeniledi

Opel de hafif ticarilerini yeniledi

04 Kasım 2023 / 15:49 Opel, sürüş konforu ve kullanım kolaylığını bir araya getirdiği hafif ticari araç ürün gamını revize etti

Opel de hafif ticarilerini yeniledi

Opel, hafif ticari ürün gamını yeniledi. Stellantis'in "Pro One"  hamlesinin bir parçası olan bu güncelleme, markanın Combo, Vivaro ve Zafira Life modellerini kapsıyor. Yenilenen tasarımlarıyla olduğu kadar teknolojik özellikleriyle de öne çıkan bu araçlar, Opel Vizor isimli ön panelin hafif ticari araçlara özel yeni yorumu sayesinde görsel olarak hemen fark ediliyor. Vizor, marka logosunu imza niteliğindeki ön aydınlatma sistemleriyle birleştirerek araçların ön cephesinde görsel bir bütünlük oluşturuyor. Yeni Opel Combo, Vivaro ve  Zafira’nın dış tasarımları kadar iç tasarımları da dikkat çekiyor. Yenilenen kokpitler; boyutu 10 inçe kadar renkli dokunmatik ekranlara sahip yeni kablosuz Apple CarPlay ve Android Auto uyumlu bilgi-eğlence sistemleri ile öne çıkıyor. Opel'in yeni hafif ticari araç serisi, başta sürüş destek sistemleri olmak üzere önceki modellerin tüm güçlü yönlerini sunmaya devam ediyor.

Yeni Opel Combo Life, ve Opel Zafira Life’ın elektrikli versiyonları, içten yanmalı motor versiyonlarına benzer kullanım özellikleri ile satışa sunulacak. En ileri teknolojiye sahip batarya ve optimize edilen güç-aktarma sistemleri, verimlilik anlamında iyileştirmeler sayesinde, kendi sınıflarının en başarılı emisyonsuz elektrikli ürün gamını sunmaya devam edecek. 

ÇOK OKUNANLAR