SEKTÖREL › Opel, elektriklilerde vegan döşeme kullanıyor

Opel, elektriklilerde vegan döşeme kullanıyor

10 Aralık 2023 / 23:45 Opel, elektrikli modellerinde hayvansal ürün içermeyen vegan iç kaplamalar sunuyor

Opel, elektriklilerde vegan döşeme kullanıyor

Opel, satışa sunduğu elektrikli araç modellerinde hayvansal ürün içermeyen iç mekan kaplamaları sunuyor. Güncel ürün gamında 15 elektrikli model yer alan Opel, elektrikli modellerinin daha sürdürebilir ve çevreci olması için vegan iç mekan metaryalleri tercih ediyor. Hayvansal ürün içermeyen iç mekan kaplamalarının, görünüm ve dokunma hissi açısından geleneksel kaplamalarla aynı yüksek standartları karşıladığı açıklanıyor. 

126b9f4c7579a76d467e51c50a0be31d_0.jpg

Hayvasal ürün içermeyen malzemeler Opel'in yeni Corsa Elektrik ve Astra Elektrik modellerinde de kullanılıyor. Hafif ticari araç segmentinde yer alan Zafira Life Elektrik, Combo Life Elektrik gibi modeller de, markanın vegan malzemelerin kullanım alanını artırdığı diğer elektrikli araçları arasında yer alıyor.

Opel’in 2025’ten itibaren üreteceği her modelin tamamen elektrikli bir varyantı olacak. Böylece markanın tüm ürün ailesi elektrikli mobiliteyi bugünden karşılamış olacak. Vegan yaşam tarzını benimseyen kullanıcılar için binek otomobil ve hafif ticari araç segmentinde farklı model seçenekleri sunan Opel, vegan ürünlere yönelik küresel pazarın istikrarlı şekilde büyümeye devam etmesiyle vegan malzemelerin kullanım alanını artırmaya devam edecek. 

ÇOK OKUNANLAR