SEKTÖREL › Opel Mokka donanımıyla iddialı!

Opel Mokka donanımıyla iddialı!

18 Eylül 2012 / 15:44 Opel, küçük crossover'ı Mokka'da teknolojik ekipmanları ulaşılabilir fiyatlarla sunacağını açıkladı

Opel Mokka donanımıyla iddialı!
Opel, Ekim ayında Türkiye pazarına sunacağı yeni modeli Mokka'da teknolojik özellikleri uygun fiyatlarla sunmaya hazırlanıyor. Bu özelliklerinden bviri olan Opel Eye Ön Kamera Sistemi, dört farklı özelliği beraberinde getiriyor: Trafik İşareti Tespit sistemi, Şerit İhlali Uyarı sistemi, Takip Mesafesi Göstergesi ve Ön Çarpışma İkazı.

Mokka ayrıca, segmentte Yokuşta Kalkış Desteği ve Yokuşta İniş Kontrolü özelliklerini hem 4 çeker hem önden çekişli modellerinde standart olarak sunan az sayıda modelden biri olacak. Yokuşta kalkış desteği, ayak frenden çekildiğinde dahi yokuşta geri kaymayı engelliyor. Tek bir düğmeyle aktif hale gelebilen Yokuşta İniş Kontrolü’nde ise sürücü hızı istediği gibi sınırlayabiliyor ve yokuş, sabit bir hızla iniliyor, sürücünün frene basmasına gerek kalmıyor.

Başka bir pasif güvenlik ekipmanı da Opel’in 'Geliştirilmiş Sürüşe Duyarlı Ön Far Sistemi'. Bu sistemde, 11 farklı aydınlatma seçeneği ile yol ve hava koşullarına en uygun aydınlatma belirlenebiliyor, karşıdan gelen ya da önde seyreden trafiği aksatmayacak düzenleme otomatik olarak yapılıyor. 

ÇOK OKUNANLAR