SEKTÖREL › Opel'in en hızlıları İstanbul Park'taydı

Opel'in en hızlıları İstanbul Park'taydı

12 Eylül 2011 / 22:18 Opel'in OPC logolu en hızlı modelleri 10-11 Eylül'de gerçekleşen etkinlikte piste çıktı

Opel'in en hızlıları İstanbul Park'taydı
Opel, 10-11 Eylül'de çok keyifli ve bir o kadar da hızlı bir organizasyon gerekleştirdi. Bu organizasyonda "Opel Performance Center" otomobilleri, yani Opel'in en hızlıları, İstanbul Park'ta Volkan Işık ve Volkan Işık Akademi'nin 14 pilotu ile birlikte müşterilere test ettirildi. Organizasyonda 5 Corsa OPC, 2 Corsa OPC Nürburgring, 6 Insignia OPC ve 4 Insignia OPC Sports Tourer performanslarını ortaya koydular.

OPC'lerin yanında Opel müşterileri markaların ilk elektrikli modeli Ampera'yı da test etme imkanına kavuştu. Müşteriler, Temmuz sonunda Hollanda'da dünya lansmanı gerçekleştirilen ve 2012 Temmuz'da Türkiye pazarına girecek olan Ampera'nın sıfır emisyonlu sürüş özelliğini Türkiye'de ilk kez deneme şansına sahip oldular. Ayrıca, Türkiye'ye özel siparişle getirilecek olan Corsa OPC Nürburgring'i de ilk kez deneme ve Opel'in 32 otomobilini de (tüm gövde tipi ve motor seçenekleriyle) On Road test sürüşü  imkanına sahip oldular.

Opel Türkiye Genel Müdürü Özcan Kelik, Pazarlama Müdürü Sibel Yener ve Dış İlişkiler Müdürü Sinan Ulusoy'un da hazır bulunduğu etkinlikte test sürüşü sonrası müşterilerden geri bildirim alınıp test sürüşü izlenimleri öğrenildi. Organizasyonda, Süheyl Uygur, Ampera'nın sessiz ve çevreci sürüş özelliklerine hayran olurken Gökhen Mumcu da Insignia OPC ile yüksek performansın keyfini yaşadı.

Katılımcılar, bir tur pilotla ve 2 tur da kendileri sürerek test ettikleri OPC'lere hayran kaldıklarını ve özellikle Corsa OPC'nin çevikliğini sevdiklerini söylediler. 843 Kişinin katıldığı etkinlikte toplam 536 deneme sürüşü yapıldı.

ÇOK OKUNANLAR