SEKTÖREL › OPET akaryakıt sektörünün en iyisi seçildi

OPET akaryakıt sektörünün en iyisi seçildi

12 Aralık 2013 / 15:57 Capital Dergisi'nin “Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri” 2013 araştırma sonuçlarına göre OPET akaryakıt şirketleri arasında ilk sırada yer aldı.

OPET akaryakıt sektörünün en iyisi seçildi

OPET Petrolcülük, bu yıl 14'üncü kez düzenlenen "Türkiye'nin En Beğenilen Şirketleri" araştırmasında 500'ün üzerinde şirketten 1502 yönetici ile yapılan anket sonucunda sektörünün en beğenilen şirketi seçildi. OPET ayrıca genel sıralamada da 18’incilik konumuyla “Türkiye'nin En Beğenilen İlk 20 Şirketi” arasında yer aldı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan OPET Genel Müdürü Cüneyt Ağca, “OPET sektörümüzde müşteri memnuniyeti konusunda açık ara en başarılı marka. Türkiye'nin en beğenilen ilk 20 şirketi arasına girmek bize yeni sorumluluklar yüklüyor. Bu başarımızı kalıcı hale getirmek için her alanda çıtayı daha da yükseltmeyi hedefliyoruz. Yenilikçi yaklaşımımız, ürün ve hizmet kalitemizdeki üstünlüğümüz ve müşteri memnuniyetine verdiğimiz önem, halkımızın bize olan güvenini her geçen gün pekiştiriyor. Önümüzdeki dönemde de yeni istasyonlarımız, güler yüzlü hizmetimiz, yüksek kaliteli ürünlerimiz ve yüksek sosyal sorumluluk bilincimizle çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

Foto Galeri Tüm Foto Galerileri
ÇOK OKUNANLAR