PARİS OTOMOBİL FUARI ÖZEL › Outlander PHEV Concept-S Paris’te tanıtıldı

Outlander PHEV Concept-S Paris’te tanıtıldı

08 Ekim 2014 / 21:42 Mitsubishi'nin hibrit motorlu konsepti, makyajlı Outlander'ın nasıl görünebileceğini gösteriyor

Outlander PHEV Concept-S Paris’te tanıtıldı

Mitsubishi Outlander PHEV Concept-S’i Paris Otomobil Fuarı’nda tanıttı. Konsept otomobilin tasarım çizimlerini geçtiğimiz ay yayınlayan Japon üretici, bu otomobil ile birlikte otomobil severlere Outlander’ın makyaj operasyonundan sonra nasıl görünebileceğini gösteriyor.

Orta ölçekli SUV konseptinin ön kısmı “X” harfine benzer bir düzene sahip olmuş. Bünyesinde LED far ve sis farlarını barındıran ön kısım, siyah ızgarası ve krom detayları ile dikkat çekiyor. Mitsubishi, otomobilin iç kısmında siyah ve bordo renklerini ağırlıkta kullanırken, ayrıca siyah ahşap ve gümüş detaylara da yer vermiş.

4760 mm uzunluğunda, 1840 mm genişliğinde ve 1700 mm yüksekliğindeki Outlander PHEV Concept-S, derisinin altında tıpkı şu anda Avrupa’da satışta olan standart Outlander PHEV gibi 2-litre benzinli motorun iki elektrikli motor ve 12 kWh’lık lityum-iyon pil grubuyla eşlenmesi ile oluşturulan hibrit bir sistem barındırıyor. Konsept araç, üretimi devam eden SUV gibi hibrit olarak 880 km’lik, yalnızca elektrik ile ise 55 km’lik menzil vaat ediyor. Konsept otomobilin 1.6 lt/100km’lik ortalama yakıt tüketim verisi ise dikkat çekiyor.

Haber: Ege Geçyatan

ÇOK OKUNANLAR