KAMPANYALAR › Pajero'da ÖTV farkı yok!

Pajero'da ÖTV farkı yok!

24 Ekim 2011 / 02:53 Temsa Global sınırlı sayıdaki Mitsubishi Pajero’ya ÖTV artışını yansıtamama kararı aldı

Pajero'da ÖTV farkı yok!
Mitsubishi Pajero’lar kısa bir süreliğine 90.000 Euro yerine 72.000 Euro’luk kampanyalı fiyatı ile satışa sunulacak. Yani 3.2 lt turbodizel motora sahip olan Pajero'da, 18.000 Euro'luk bir indirim söz konusu.

Mitsubishi Pajero'nun en önemli özelliği, üstün arazi yetenekleri. SuperSelect 4 çeker sistemine ek olarak, mükemmel yaklaşma, karın ve uzaklaşma açılarına sahip olan Pajero, 70 cm derinlikteki suyun içinden geçebiliyor. Kilitlenebilir arka diferansiyel özelliği bulunan Pajero, monokok gövde yapısına ve tam bağımsız süspansiyon sistemine sahip.

Amerika'nın bir numaralı müzik sistemi üreticisi Rocford Fosgate tarafından, Pajero için özel olarak tasarlanan 'Rockford Acoustic Design'  Premium müzik sistemi aracın standart donanımı içinde yer alıyor. Sistemde radyo, 6’lı değiştiricili CD çalar ve MP3 çalar özellikleri de mevcut. Tek tip donanım seviyesi olan Pajero'da ayrıca Xenon farlar, 18" hafif alaşım jantlar, arka park sensörü ile yağmur ve far sensörü, buz çözücülü silecekler, elektrikli sunroof, gümüş renkli tavan rayları, deri döşeme, elektrikli ayarlanabilir ve ısıtmalı ön koltuklar, elektrikli ön ve arka camlar, önde otomatik arkada manuel klima, direksiyondan kumandalı müzik sistemi ve Cruise Control (Hız Sabitleme sistemi) ile katlanabilir 3. sıra koltuklar standart olarak sunuluyor. ABS, EBD, ASTC (Aktif Denge ve çekiş kontrol sistemleri), EBAC (Elektronik motor freni destek kontrol sistemi), ön/yan/perde havayastıklarıysa Pajero’nun güvenlik donanımları arasında.

ÇOK OKUNANLAR