SEKTÖREL › Partner Tepee'de binek versiyon...

Partner Tepee'de binek versiyon...

18 Mart 2012 / 01:48 Peugeot'nun hafif ticari modeli Partner Tepee'nin binek ve taksi versiyonları Türkiye’de

Partner Tepee'de binek versiyon...
Peugeot, Partner Tepee ailesini yeni versiyonlarla genişletmeye devam ediyor. Partner Tepee, artık binek versiyonu ile de tüketicilerin beğenisine sunuluyor. Premium donanım paketi ile sunulan Partner Tepee Binek, sürücü ve yolcu hava yastıkları, ön konsola entegre vites kolu, sürücü ve yolcu için koltuk kolçakları, elektrikli ve ısıtmalı yan aynalar, yükseklik ve derinlik ayarlı direksiyon, direksiyondan kumandalı radyo/CD çalar, ön sis farları ve tamamı gövde rengi olan tamponlara, yan çıtalara ve kapı kollarına sahip.

Partner Tepee Binek hususi kullanımda önemli avantajları da beraberinde getiriyor. Partner Tepee Binek’te araç muayeneleri ilk üç yaş sonrası iki yılda bir yapılıyor. Bu da kullanım maliyetleri açısından ekstra fayda sağlıyor. Partner Tepee binek versiyonu ile önemli bir sektöre de giriş yapmış oluyor. Geniş iç hacim, büyük bagajı ve arkadaki sürgülü kapıları ile inme-binme kolaylığı sunan Partner Tepee Binek, “TAKSİ” olarak da kullanılabilecek.

Euro 5 normlarına uyumlu iki farklı motor seçeneğine sahip olan modellerden Partner Tepee Premium 1.6 HDi 92 bg 46.750 TL, Partner Tepee Premium 1.6 HDi 112 bg ise 49.750 TL fiyat etiketleri ile sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR