SEKTÖREL › Peugeot 207'de yeni bir özel seri!

Peugeot 207'de yeni bir özel seri!

26 Kasım 2011 / 02:39 207, Active ve Allure versiyonlarının arasında yer alacak olan 'Urban Move' serisi ile iddiasını artırıyor

Peugeot 207'de yeni bir özel seri!
2011 yılında ürün gamına yeni donanımlar eklenen Peugeot 207, Urban Move adında özel bir seriye kavuştu. Dış tasarımında, karartılmış camlar, gövde rengi ve krom şeritli yan çıtalar ve ön çamurluklarında “Urban Move” logosu gibi detaylar bulunan otomobilde, Active versiyonunda opsiyonel olarak alınabilen alüminyum alaşım jantlar da standart olarak sunuluyor. İç mekandaysa cruise control, çift bölgeli tam otomatik klima, soğutmalı torpido, yol bilgisayarı ve USB girişi gibi detaylar bulunuyor.

207 Urban Move, güvenlik donanımlarıyla da dikkat çekiyor. Otomobilin giriş seviyesinden itibaren standart olarak sunulan ABS, EBD, acil fren yardım sistemi, ön hava yastıkları, ISOFIX bağlantıları, kaza anında katlanan direksiyon kolonu gibi güvenlik donanımlarına ek olarak Urban Move özel seride ayrıca, yan hava yastıkları ve perde hava yastıkları da sunuluyor.

Peugeot 207'nin Urban Move donanımı, Euro 5 normlarına uygun, yeni otomatik vitesli benzinli 1.6 VTi (120 bg) benzinli ve 1.4 HDi turbodizel motor seçenekleriyle alınabiliyor.


ÇOK OKUNANLAR