YENİ MODELLER › PEUGEOT E-TRAVELLER yollara çıkıyor

PEUGEOT E-TRAVELLER yollara çıkıyor

03 Aralık 2023 / 12:26 PEUGEOT'nun orta boy minivan modeli elektrikli versiyonuyla 0 emisyonlu ulaşım imkanı sunacak

PEUGEOT E-TRAVELLER yollara çıkıyor

PEUGEOT E-TRAVELLER, profesyonel kullanıcıların 0 emisyonlu ulaşım gereksinimlerini karşılamak için yollara çıkıyor. 4,98 metrelik “Standart” ve 5,33 metrelik “Uzun” olmak üzere iki gövde uzunluğunda üretilen yeni E-TRAVELLER, 2 batarya seçeneği ve 350 km’ye kadar menzil sunuyor.

Yeni E-TRAVELLER, maksimum 100 kW (136 bg) güç ve maksimum 260 Nm tork sunan yeni bir elektrikli motorla yollara çıkıyor. 130 km/s’lik maksimum hıza çıkabilen E-TRAVELER'da menzili en üst seviyeye çıkarmak için “Eco”, tam güç gereksinimlerinde maksimum performans için “Güç” ve “Normal” olmak üzere üç sürüş modu bulunuyor.

Yeni E-TRAVELLER, farklı gereksinimleri karşılamak üzere iki batarya seçeneğiyle yollara çıkıyor. Günlük şehir içi kullanımına cevap veren 50 kWh batarya, 224 km’ye kadar menzil sunuyor. Diğer seçenek olan 75 kWh batarya ise artık 350 km’ye kadar menzil vaat ediyor. Yeni E-TRAVELLER, menzili optimize etmek üzere, direksiyonun arkasında bulunan kulakçıklar üzerinden üç farklı rejenerasyon seviyesi ile ayarlanabilen yeni bir rejeneratif fren sistemine de sahip. 7,4 kW tek fazlı entegre şarj cihazı ve isteğe bağlı 11 kW üç fazlı şarj cihazıyla E-TRAVELLER, mevcut altyapı ne olursa olsun verimli bir şekilde şarj edilebiliyor. 

72bda9dcad1c9c483aace6c421b91b64_0.jpg

E-TRAVELLER, profesyonel yolcu taşımacılığına yönelik versiyona bağlı olarak 5 ile 9 arasında değişen koltuk seçenekleriyle üretiliyor. VIP donanım seviyesi, lüks iç mekân ambiyansı, üç bölgeli klima, karartılmış cam tavan gibi donanımları ile birbirine bakan 4 bağımsız koltuk düzeniyle salon konfigürasyonu sunuyor. E-TRAVELLER’in, kızaklı ve çıkarılabilir koltukları, 2. koltuk sırasındaki rafları, entegre perdeleri ve çok daha fazlasıyla, son derece işlevsel ve pratik bir yapı ortaya koyuyor. Ayrıca, tutuşun zayıf olduğu kum, çamur, kar vb. zeminlere yönelik, güçlendirilmiş bir çekiş sistemi olan Eğim İniş Kontrol Sistemi ile Advanced Grip Control özelliği de sunuluyor.

Yenilenen modelin bir de E-EXPERT Combi Van versiyonu bulunuyor. Bu versiyon, 9 koltuğa kadar iç mekânıyla günlük ulaşım için tasarlandı ve optimize edilmiş pratiklik sunuyor. Tüm yeni E-TRAVELLER versiyonlarının ortak noktası, zemin altında konumlandırılan bataryası sayesinde iç mekân genişliğinden ödün verilmemesi. Yeni E-TRAVELLER, konfigürasyona bağlı olarak 9 kişiye kadar kullanımda 1.500 litre, 5 kişiye kadar kullanımda 3.000 litre ve hatta 2 veya 3 kişi kullanımda 4.900 litreye kadar kargo alanı sunabiliyor. 

E-TRAVELLER, en güncel bağlantı çözümlerini sunuyor. PEUGEOT i-Connect® sistemi, ekran yansıtma işleviyle kapsamlı ve son derece sezgisel bir bağlantı sunuyor. Teknolojik deneyim, yüksek performanslı TomTom bağlantılı navigasyon ile donatılan PEUGEOT i-Connect® Advanced ile tamamlanıyor. Sistem güncellemeleri “kablosuz” olarak gerçekleşiyor. Kablosuz Apple Car Play ve Android Auto bağlantısı, akıllı telefon içeriğinin kablo bağlantısı olmadan merkezi ekrana aktarılması anlamına geliyor. Ayrıca yeni E-TRAVELLER’ın öndeki orta konsolunda artık kablosuz akıllı telefon şarj cihazı da bulunuyor. Yeni E-TRAVELLER’ın ön konsolunda iki adet USB-C soketi, ikinci sıra koltuklarda iki adet USB-C soketi ve iki adet 12V soketi bulunuyor. E-TRAVELLER, kullanıcıların hayatını kolaylaştırmak üzere farklı bağlantılı hizmetleri de sunuyor

ÇOK OKUNANLAR