
Peugeot ile engeller İstanbul’da aşıldı
18 Haziran 2014 / 21:29 “Peugeot ile Engelsiz Yaşam” projesi, Anadolu’dan gelen engelli katılımcılar ile ünlü sanatçılara ev sahipliği yaptı

Sürdürülebilir kalkınma hedefiyle geçen yıl başlatılan "Peugeot ile Engelsiz Yaşam" projesinin 2014 yılında ilk etkinliği Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile UNDP desteği ile 14-15 Haziran tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirildi.
Proje kapsamından düzenlenen gezi ve piknik organizasyonu sayesinde iki gün boyunca daha önce hiç gelmedikleri İstanbul’da keyifli zaman geçiren engelli sporcular, Ayasofya, Sultanahmet gibi tarihi yerleri gezerek, şehrin güzelliklerine tanıklık ettiler. İstanbul’un güzelliği karşısında oldukça etkilenen katılımcılar, bol bol fotoğraf çektirerek, bu keyifli anları ölümsüzleştirdiler.
Özel bir sahnenin kurulduğu Caddebostan sahilinde gerçekleşen etkinliğin ikinci ayağında ise, engelli katılımcılar grafiti sanatçılarıyla bir araya gelerek Peugeot 208 model aracı birlikte boyadılar. Üzerine grafiti uygulanan araç ve engelli katılımcıların hayallerinin çizildiği tişörtler Peugeot’nun bayilerinde sergilenerek tüm Türkiye ile buluşacak.
“Peugeot ile Engelsiz Yaşam “ projesi kapsamında iki gün boyunca birbirinden farklı aktivitelerle engelleri aşmak için bir araya gelen engelli katılımcılar bu güzel hafta sonu programının ardından evlerine dönüş için yola çıktılar.
Haber: Ege Geçyatan
-
Elektrikli araç kullanıcılarına pratik çözüm; ChargeIQ Borusan Otomotiv'den tüm şarj istasyonlarını tek bir noktada birleştirme uygulaması: ChargeIQ
-
MG konseptine iF Design ödülü MG’nin benzersiz EXE181 konsepti iF Design Awards tarafından ödüle layık görüldü
-
Volvo’dan emniyet kemerinde devrim Volvo'nun yeni çoklu adaptif emniyet kemeri, yolcuya özel koruma sunarak otomotiv güvenliğinde yeni bir çağ başlatıyor.
-
Chery, ilk 5 ayda 1 milyon araç satışını aştı Çin’in en büyük otomobil ihracatçısı unvanını koruyan Chery, yeni enerji araçlarındaki rekor büyümesiyle dikkat çekti
-
Hyundai'den "Elektrikli Test Sürüş Günleri" Hyundai Motor Türkiye, 14 – 22 Haziran tarihleri arasında "Elektrikli Test Sürüş Günleri" düzenliyor
-
Tayron'un PHEV versiyonu da gelecek İlk etapta 1.5 litrelik eTSI motorla sunulan Tayron'un şarj edilebilir hibrit versiyonları Eylül'de gelecek