SEKTÖREL › Peugeot, Roland Garros Tenis turnuvasını desteklemeye devam ediyor

Peugeot, Roland Garros Tenis turnuvasını desteklemeye devam ediyor

01 Haziran 2018 / 23:09 Peugeot, tenis elçileriyle birlikte Roland Garros 2018’de yeni iletişim kampanyasını başlattı

Peugeot, Roland Garros Tenis turnuvasını desteklemeye devam ediyor

34 yıldır Roland Garros Turnuvasını destekleyen Peugeot, 27 Mayıs-10 Haziran 2018 tarihleri arasında Paris'te düzenlenen bu prestijli turnuvaya bir kez daha destek veriyor. Peugeot, 2018 yılı için 11 uluslararası elçiyi kapsayan yeni iletişim kampanyası başlattı. Peugeot, 3008 ve 5008 modelleri ağırlıklı olmak üzere, yaklaşık 225 araçlık bir filo ile bu yıl Roland-Garros'un merkezinde; oyuncuların, VIP misafirlerin, gazetecilerin ve seyircilerin ulaşımlarını sağlıyor.

Peugeot uluslararası tenis stratejisini geliştirmek üzere 11 oyuncudan oluşan uluslararası bir ekibe güveniyor. Fransa’dan Lucas Pouille (ATP sıra 16), Gilles Simon (ATP sıralaması 75) ve Jérémy Chardy (ATP sıra 86), Almanya’dan Alexander Zverev (ATP 3), İspanya'dan Pablo Carreño (ATP sıralaması 11), David Ferrer (ATP 42) ve Fernando Verdasco (ATP 35), İngiltere’den Jamie Murray (ATP, 11), Arjantin’den Juan Martin Del Potro (ATP sıra 6), Leonardo Mayer (ATP 43) ve Diego Schwartzman (ATP 12) 2018 Peugeot Roland-Garros ekibini oluşturuyor.

Peugeot ayrıca Roland-Garros'un renklerini yansıtan bir Peugeot 108 de hazırladı. Peugeot 108 TOP! Roland Garros adıyla sunulan bu otomobil, açılabilir elektrikli kumaş tavan, yan ayna kapakları, kenarlar ve Peugeot yazılarında kullanılan kil tonlarındaki turuncu renk gövde rengi ile kontrast oluştururken, daha çekici ve havalı bir görünümü beraberinde getiriyor. İç mekan da kişiselleştirilmiş durumda. Konsol 108 TOP! Roland Garros’un gövde rengi ile eşleşiyor. Kumaş döşemeler ve halı paspaslar da turuncu rengi ve turnuva logosuyla bu versiyona özel bir tasarım ortaya koyarken, alüminyum kapı eşikleri tasarımı tamamlıyor ve sportifliğe vurgu yapıyor.

Peugeot 108 TOP! Roland Garros; dokunmatik ekran, otomatik klima, otomatik yanan farlar, Open & Go Sistemi, uydu navigasyon (Fransa, İspanya ve İsviçre), hız sınırı algılama ve şeritten çıkma uyarısına sahip Şehir İçi Aktif Fren ve Geri Görüş Kamerası (Fransa, İsviçre ve Hollanda) olmak üzere son derece zengin bir donanım seviyesiyle yollara çıkıyor. Otomobil, 1.0 VTi 72 bg 5-ileri manüel şanzıman veya aynı motor ile birleşen 5-ileri otomatik şanzımanlı olarak sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR