SEKTÖREL › Peugeot'dan profesyonellere!

Peugeot'dan profesyonellere!

20 Ağustos 2011 / 00:02 Peugeot, filo müşterisi olan tüzel kişilere yönelik Peugeot Professionnel programını hayata geçirdi

Peugeot'dan profesyonellere!
Filo pazarına güçlü bir giriş yapan ve 2011 yılının ilk 7 ayında satışlarının yaklaşık %50’sini filo pazarına yönelik olarak gerçekleştiren Peugeot, bu özel pazarda farklılaşmak için yeni programları uygulamaya geçirmeye devam ediyor. Peugeot, profesyonel müşterilerin beklentilerini en üst düzeyde karşılayabilmek amacıyla Peugeot Professionnel programını hayata geçiriyor. Bu programa bugün itibariyle Türkiye genelinde 31 adet Peugeot Yetkili Satıcısı katılıyor.
 
Filo müşterisi olan tüzel kişilere yönelik bir program olan Peugeot Professionnel kapsamında özel eğitimlere katılan bir ekip görev yapıyor. Peugeot Professionnel eğitimlerine katılmış uzman araç satış danışmanları; filo müşterilerinin beklentilerine en uygun çözümü sunuyorlar ve en doğru aracı seçmelerine yardımcı oluyorlar.
Peugeot Professionnel satış noktalarında Peugeot hafif ticari araç gamındaki tüm araçları yakından görme ve inceleme şansı, Peugeot hafif ticari araç gamını test etme imkanı sunuluyor. Bu program dahilinde araç dönüşüm çalışmaları da yapılıyor. Boxer modelinin Midibüs versiyonu da 2011 yılının son çeyreğinde bu program kapsamında pazara sunulacak. Bu özel müşteriler satış sonrası hizmetlerini de tam donanımlı teknik imkanlar ile program dahilinde alıyorlar. 

ÇOK OKUNANLAR