KAMPANYALAR › Peugeot'nun e-HDi modellerinde kampanya

Peugeot'nun e-HDi modellerinde kampanya

06 Nisan 2012 / 19:48 Peugeot, stop&start özellikli e-HDi model gamında yüzde '0' faizli kredi imkanı sunuyor

Peugeot'nun e-HDi modellerinde kampanya
Peugeot’nun son nesil Stop&Start sistemine sahip e-HDi modelleri 308, 3008, 5008, 508 ve 508 SW olmak üzere geniş bir yelpaze oluşturuyor. Bu motor seçeneğine sahip Peugeot modelleriyse Nisan ayında 20 bin TL’ye %0 faizle 20 ay vadeli kredi imkanı ile sunuluyor, böylece tüketiciler ayda 1 000 TL’lik ödemelerle Peugeot sahibi olma imkanına sahip oluyorlar. Kredi kullanmayı tercih etmeyen tüketicilere ise peşin ödeme kolaylıkları sunuluyor.

e-HDi Stop&Start Sistemi
Peugeot e-HDi modellerinde en son teknolojiler kullanılıyor, marş motoru yerine sistemin çalışmasının alternatör tarafından gerçekleşmesi, verimliliğin ve hızın artırılmasını, titreşimin minimuma indirilmesini sağlıyor. Stop&Start sistemi, kırmızı ışıkta veya benzer bir nedenle otomobil durduğunda motoru otomatik olarak durduruyor ve tekrar hareket etmek istendiğinde ayak frenden çekildiğinde otomatik olarak çalışmasını sağlıyor.

Diğer Peugeot modellerinde de fırsatlar var
Nisan ayında ayrıca diğer tüm Peugeot modellerinde de fırsatlar sunuluyor. Peugeot ürün gamının en beğenilen modellerinden biri olan RCZ, 45 bin TL kredi %0,89 faiz oranı ile 36 ay vadeli kredi imkanı ile satın alınabiliyor. Ayda sadece 1 500 TL tutarında ödemelerle sunulan RCZ’in dosya masrafı da bu ay Peugeot tarafından karşılanıyor.

Ayrıca Partner Tepee’de 20 ay ve Bipper Tepee’de 18 ay “0” faizli kredi koşulları hafif ticari araç almak isteyenlere büyük avantajlar sağlıyor. Kredi kullanmayıp peşin alım yapmak isteyen müşterilere ise 3 000 TL’ye varan indirim imkanları sunuluyor.

ÇOK OKUNANLAR