KONSEPT › Peugeot'nun geleceği bu konseptte olacak

Peugeot'nun geleceği bu konseptte olacak

16 Kasım 2022 / 23:18 PEUGEOT, yeni nesil e-Native modellere yönelik olarak hazırlanan INCEPTION Concept’ini çok yakında tanıtacak

Peugeot'nun geleceği bu konseptte olacak

PEUGEOT CEO'su Linda Jackson, çok yakında yeni nesil e-Native modellere yönelik marka vizyonu olan PEUGEOT INCEPTION Concept’ini tanıtacaklarını açıkladı. Linda Jackson yaptığı açıklamada, “PEUGEOT INCEPTION Concept, PEUGEOT markası için yeni tamamen elektrikli model çağını başlatacak. Ürün gamımızı hızla elektriklendirmeye devam edeceğiz. Önümüzdeki 2 yıl içinde tamamen elektrikli en az 5 modeli pazara sunacağız. Bu, PEUGEOT’nun 2025 yılında tüm modeller için tamamen elektrikli bir seçenek sunacağı anlamına geliyor. Aynı zamanda, PEUGEOT'nun tamamen elektrikli araçlar için tasarladığı yeni platformlara dayanan yeni nesil e-Native modellerinin tanıtımları için de hazırlanıyoruz. Önümüzdeki haftalarda tanıtacağımız PEUGEOT INCEPTION Concept ile ilk adımı atacağız. Aslında ismi her şeyi açıklıyor. PEUGEOT INCEPTION Concept, PEUGEOT markası için yeni tamamen elektrikli model çağını başlatacak. 2030 gibi erken bir tarihte, Avrupa'da satılan PEUGEOT modellerinin tamamı, tamamen elektrikli olacak” dedi.” dedi.

3caaa8656d9c17e3a47f22d09e6aa33b_0.jpg

PEUGEOT INCEPTION Concept, Fransız markanın yeni nesil doğuştan elektrikli platformundan yararlanacak. İç mekanı baştan sona yeniden tasarlayacak olan PEUGEOT, Yeni nesil PEUGEOT i-Cockpit sürüş hareketlerini yeniden şekillendirirken, yeni dijital ve fiziksel deneyimler yaratacak.

PEUGEOT INCEPTION Concept, markanın tasarım dilini bir sonraki seviyeye taşırken, kedi duruşu ve üç pençeli ışık imzası gibi en karakteristik özelliklerini daha da geliştiriyor. Marka için yeni bir dönemin başlangıcını simgeleyen PEUGEOT INCEPTION Concept, markanın yeni nesil modelleriyle ilgili bir ön gösterim niteliğini taşıyacak ve PEUGEOT müşterilerinin gelecek on yılda yeni PEUGEOT otomobillerinde bulacakları özellik ve teknolojilere ışık tutacak.

ÇOK OKUNANLAR