KAMPANYALAR › Pirelli kış lastiklerinde KDV indirimi!

Pirelli kış lastiklerinde KDV indirimi!

09 Kasım 2012 / 21:36 Pirelli, 4 adet otomobil, SUV (4x4) veya hafif ticari araç kış lastiği alan herkese KDV oranında indirim yapıyor

Pirelli kış lastiklerinde KDV indirimi!
Pirelli, 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerli olan “4 adet Pirelli otomobil, SUV (4x4) ya da hafif ticari araç kış lastiği satın alanlara KDV Pirelli’den” kampanyası kapsamında kazandırmaya devam ediyor. KDV oranında indirim uygulandığı kampanyada, World’e özel 3 ay erteleme imkanının yanı sıra 8 taksit fırsatı da sunuluyor.

+7 derecenin altındaki koşullarda mutlaka kış lastiği kullanılmasını öneren Pirelli, kış lastiklerine özel “lastik saklama” hizmetinin yanı sıra “Pirelli Yola Devam” ve “Tyrelife” hizmetlerini de sunuyor. Pirelli Yetkili Satıcıları’ndan yapılan kış lastiği alımlarında sezona bağlı olarak kullanılmayan yaz lastikleri özel depolama alanlarında zarar görmeyecek şekilde saklanıyor. Bunun yanında Pirelli’den lastik alan herkes “Pirelli Yola Devam“ programı kapsamında lastik değişim, çekici ve acil durum hizmeti gibi ayrıcalıklardan faydalanma fırsatını da elde ediyor. Pirelli Yetkili Satıcıları’ndan 4 adet 15 inç jant ve üzeri otomobil veya SUV (4x4) kış lastiği alan herkes lastiklerde ortaya çıkan delinme, çarpma, sürtünme ve yangın sonucunda tamiri mümkün olmayan hasarlara karşın lastik sigortası “Tyrelife”dan yaralanabiliyor. Pirelli lastik sektöründe bir ilk olan Tyrelife lastik sigortası ile zarar gören lastikleri aynı ölçü ve desende değiştirme imkânı sunuyor. Söz konusu hizmet fatura tarihinden itibaren ilk 6 ay veya 5000 km kullanım süresince geçerli.

ÇOK OKUNANLAR