YEDEK PARÇA › Pirelli P Zero World mağazası Monte Carlo'da açıldı...

Pirelli P Zero World mağazası Monte Carlo'da açıldı...

24 Eylül 2018 / 18:30 Monte Carlo, dünyadaki üçüncü P Zero World mağazasına ev sahipliği yapıyor

Pirelli P Zero World mağazası Monte Carlo'da açıldı...

Pirelli’nin en yeni P Zero World mağazası, Monaco Grand Prix’sinde Formula 1 otomobillerinin ünlü tünele girmeden önce saatte 80 km hızla birinci viteste geçtiği Portier dönüşüne birkaç metre uzaklıkta açıldı. Amiral mağazaların adı, Pirelli’nin imzası olan ultra yüksek performanslı lastik serisinden geliyor. Monte Carlo, Los Angeles ve Münih’in ardından dünyadaki üçüncü ve Avrupa’daki ikinci P Zero World mağazasına ev sahipliği yapıyor.

Pirelli için P Zero World, spor veya lüks otomobil sahiplerine odaklı bir mekanı temsil ediyor. Mağaza 900 metrekarelik alanda Pirelli’nin prestij müşterileri için özel lastik değişimi, vale servisi ve otomobillere Waxguard bakımı gibi hizmetler de sunuyor. P Zero Trofeo R gibi motorsporları ürünlerinden motosiklet, bisiklet ve klasik otomobiller için Pirelli Collezione lastiklerine kadar tüm Pirelli lastik yelpazesi sadece P Zero World mağazalarında görülebiliyor.

Pirelli Ticari ve Operasyonel Pazarlama Başkanı Gaetano Trezza şöyle konuştu: “P Zero World konsepti; ürün, hizmet, teknoloji ve marka olmak üzere dört temel unsuru esas alıyor; Pirelli de bu sayede yüksek değerli sektörde liderliğini sürdürebiliyor ve dünyanın en önemli otomobil üreticileri ile ilişkilerini geliştirebiliyor. P Zero World, şirketimizin DNA'sını maksimum etkiyle temsil ederken en ileri dijital teknolojisiyle de benzersiz bir müşteri deneyimi sunuyor. Pazardaki konumumuz şimdi Monaco'da yeni bir amiral mağaza ile vurgulanıyor. Los Angeles, Münih ve Monte Carlo'nun ardından P Zero World için yeni destinasyonumuz Birleşik Arap Emirlikleri’nde Dubai olacak.”

ÇOK OKUNANLAR